Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem pár napja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem pár napja egy sráccal, de teljesen tanácstalan vagyok. Mit tennétek? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismerkedtünk meg.Még aznap találkoztunk is,és egy fél napot átbeszélgettünk.Minden olyan volt,mint ahogy a nagy könyvben meg van írva.Kedves,humoros,normálisan látja a dolgokat,bár nem ismerem,de van közös ismerősünk és azt mondják,nem egy link alak.

Sokat csalódtam életemben,sokszor vertek át,mert naív voltam.

A szép nap (és este) után elbúcsúztunk,csókkal,de más nem történt.

Aztán beszélgettünk neten,mert ugye jött a Karácsony,mindenki a családjával van/volt. És olyan más lett.Nem bírtam szó nélkül hagyni a dolgot,és rákérdeztem,mi ez a változás,és mért érzem azt,hogy nem ezt az embert ismertem meg,mint aki most.

Elmondta,hogy volt egy közel 3 éves kapcsolata,aminek 3 hónapja lett vége és még nincs teljesen túl a dolgon,még felkavarja,ha látja a lányt,de feledni akar,mert köztük már nem lesz semmi,és ő is,mint én boldog akar lenni.Ergo,készen áll egy komoly kapcsolatra,de még felkavaró neki a másik lány látványa.

Elbizonytalanodtam,és kérdeztem a nővéremet,neki mi a véleménye.Azt mondta,ez teljesen normális,ha szerettünk valakit és azt elveszítjük,akkor még egy ideig mint valamiféle tüske bennünk marad az emlék,ami néha fáj és idő kell,hogy jobb legyen.

Testvérem szerint adjak esélyt a fiúnak.

De én félek! Bár azt mondta a srác,hogy már soha nem békülnek ki a lánnyal (lány mondta ki,hogy vége),de mégis attól félek,én csak búfelejtő kalandnak leszek jó és ha a lány mégis úgy dönt,hogy próbálják helyrehozni a dolgokat,akkor én sérülök,és ezt nem akarom.

Ti mit tennétek? Adnátok a dolognak egy esélyt,vagy csírájában fojtanátok el a dolgot? Teljesen tanácstalan vagyok!

2012. dec. 26. 01:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
17? hát mondjuk az számomra nem derült ki, hogy a srác hány éves, de gondolom akkor sokkal idősebb:)akkor jól jártál, hogy nem vártál rá, ha most mondod, hogy azóta van más:)
2013. febr. 9. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!