Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem pár napja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem pár napja egy sráccal, de teljesen tanácstalan vagyok. Mit tennétek? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismerkedtünk meg.Még aznap találkoztunk is,és egy fél napot átbeszélgettünk.Minden olyan volt,mint ahogy a nagy könyvben meg van írva.Kedves,humoros,normálisan látja a dolgokat,bár nem ismerem,de van közös ismerősünk és azt mondják,nem egy link alak.

Sokat csalódtam életemben,sokszor vertek át,mert naív voltam.

A szép nap (és este) után elbúcsúztunk,csókkal,de más nem történt.

Aztán beszélgettünk neten,mert ugye jött a Karácsony,mindenki a családjával van/volt. És olyan más lett.Nem bírtam szó nélkül hagyni a dolgot,és rákérdeztem,mi ez a változás,és mért érzem azt,hogy nem ezt az embert ismertem meg,mint aki most.

Elmondta,hogy volt egy közel 3 éves kapcsolata,aminek 3 hónapja lett vége és még nincs teljesen túl a dolgon,még felkavarja,ha látja a lányt,de feledni akar,mert köztük már nem lesz semmi,és ő is,mint én boldog akar lenni.Ergo,készen áll egy komoly kapcsolatra,de még felkavaró neki a másik lány látványa.

Elbizonytalanodtam,és kérdeztem a nővéremet,neki mi a véleménye.Azt mondta,ez teljesen normális,ha szerettünk valakit és azt elveszítjük,akkor még egy ideig mint valamiféle tüske bennünk marad az emlék,ami néha fáj és idő kell,hogy jobb legyen.

Testvérem szerint adjak esélyt a fiúnak.

De én félek! Bár azt mondta a srác,hogy már soha nem békülnek ki a lánnyal (lány mondta ki,hogy vége),de mégis attól félek,én csak búfelejtő kalandnak leszek jó és ha a lány mégis úgy dönt,hogy próbálják helyrehozni a dolgokat,akkor én sérülök,és ezt nem akarom.

Ti mit tennétek? Adnátok a dolognak egy esélyt,vagy csírájában fojtanátok el a dolgot? Teljesen tanácstalan vagyok!

2012. dec. 26. 01:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
02:29-es! Beleláttál a fejembe és a gondolataimba :)!
2012. dec. 26. 02:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Leírom az én történetem, kissé hasonló. :)

Igaz, csak egy jó 1 éves kapcsolatból keveredtem ki. Együtt éltünk, sok volt a hihetetlen gyermeteg, vérforraló veszekedésünk, mert az exem egy éretlen hülyegyerek volt. Én meg naiv, és mindent meg akartam tenni, a végsőkig.

Már a végsőkre eléggé belefáradtam. Úgyhogy volt egy fél-szakítás, majd egy végső, végülis ketten mondtuk ki, de akkor, a sok borzalom ellenére is nagyon-nagyon fájt.

Szét kellett költözni, nagyon zűrös időszak volt. Akkorát csalódtam a "férfiakban" (ergo a hülye exemben) hogy semmi ambícióm nem volt komoly kapcsolatra.

Alig voltam egyedül 2 hónapja, mikor barátok révén egy bulin betoppant egy fiú az életembe. Emlékszem, kis idő után ő is a hobbijáról, a repülésről kezdett beszélni, ami az exemnek is a hobbija volt, ebből már úgy éreztem, talán nem kéne (tehát: felkavart engem is a gondolat).

De a fiú csak kitartó volt. Kb. 1 hónapig udvarolt, és utána adtam be a derekam randira. Csodás volt! De én meg nagyon féltem. Előbb úgy voltam vele, laza találkozgatás, járogatás, szex tökéletes lesz.

És ahogy lassanként telt az idő, rájöttem (és rájövök :)), Ő nekem a nagy Ő. Májusban jöttünk össze, ilyen szerelmes filmbe illő nyaram (őszöm, telem ... :)) sose volt. Soha nem veszekszünk, hanem építjük egymás személyiségét. Máskor ha itt olvastam ilyet válaszolóktól, csak legyintettem, hogy hülyeség.

Most meg én is átélem, milyen csodás ilyen harmóniában élni. Még mi is meglepődünk rajta. :)

A sztori lényege, hogy szerintem esélyt adni mindig érdemes, mert sosem tudod, mi sül ki belőle. :)

2012. dec. 26. 09:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Én ilyen hp-val biztosan nem kezdenék, mint amilyen te vagy! Biztos rájött, hogy még a volt nője is normálisabb, akivel nem illettek össze!
2012. dec. 27. 00:15
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Mi van, te 24 éves mamlasz? Vajon miért vertek át annyian?! Na vajon? Írj a magyar politika rovatba és akkor neked is ennyi lesz az iq-t!
2012. dec. 27. 00:33
 15/21 anonim ***** válasza:
12-es kíváncsi vagyok, mikor fogod Te kiírni, hogy " a párom megcsalt stbtb pedig minden rendben volt, mint a paradicsomban, nem értem, mi történhetett???"
2012. dec. 27. 01:03
 16/21 A kérdező kommentje:

Milyen szép is lenne,ha emberek nem kötnének bele egymásba és kekeckedés nélkül lehetne itt kérdéseket feltenni,tanácsokat kérni!

Nem találkozom többet a fiúval úgy döntöttem,így lesz jobb mindenkinek! Köszi,aki érdemben hozzá tudott szólni a kérdésemhez!

2012. dec. 27. 01:17
 17/21 anonim ***** válasza:

15-ös:

Mindenki magából indul ki. :) Sajnálom hogy csak ilyen kicsinyes megjegyzések jutnak, mivel irigykedsz mások boldogságára. Bár Neked biztos elképzelhetetlenül nehéz, de vannak még normális, őszinte emberek, akik teljes, egészséges személyiségek, és tudnak boldogságban élni. Vagy ha mégis különválik az útjuk, akkor megbeszélik. :)

Te, meglehet, nem ilyen vagy, így hiába is magyarázom. :)

Kérdező: ha Te így látod jónak, jól döntöttél, de nem szabad egész életedben félned attól, hogy "mi lesz ha...?". Ez ugyanis még senkit nem vitt előre.

Fel a fejjel bulizz egy jót szilveszterkor, ismerkedj!

2012. dec. 27. 12:44
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem járok buliba. De ha azt érzem,valakit nem érdeklek,azután nem futok.Nálad utánad futottak,itt meg én futottam majdnem. Azért más a két eset!
2012. dec. 27. 13:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha sokat tudtatok volna találkozni, akkor biztos előbb utóbb közelebb kerültetek volna egymáshoz! akkor végülis nincsen előrelépés az ügyben?
2013. febr. 9. 19:03
 20/21 A kérdező kommentje:

Összejött egy 17 (!!!) éves lánnyal :)! Szóval semmit nem vesztettem,sőt! Megismertem egy fiút,aki tényleg engem akar.

minden jó,ha jó a vége:)!

2013. febr. 9. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!