Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden csaj azt hiszi, hogy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csaj azt hiszi, hogy ő a legszebb a világon?

Figyelt kérdés

Ez most lehet hülyén hangzik, de úgy veszem észre, hogy a nők/lányok nagyon nagy része elég hiú. Engem ez igazából nem zavarna, csak 2 dologban: 1. az állandó rivalizállásuk és jóformán erre megy el fél életük ha nem az egész (meg a párkapcsolat is, mert konkrétan én az ilyet nem bírom, hogy a szomszédnak piros pulcsija van, akkor nekem is ilyen kell) 2. mivel úgy gondolják, hogy ők a legszebebk, így bárkit bármikor megkaphatnak. Szerencsére ez utóbbi nem annyira jellemző, de azért vannak bőven ilyen lányok/nők.

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy az ilyen (a 2. kategória) az mit vár az élettől? Elég neki ha pózolhat mondjuk egy jőképű pasi mellett vagy egy drága autóban, vagy hogy minden nap mással fekszik le.. vannak az ilyen nőknek egyáltalán komoly terveik? Gyerekek, család, stb..

Tudom, hogy kicsit összetett a téma, de próbáljatok meg valahogy értelmesen válaszolni, Jöhetnek a pláza cicák is, nem fogok senkit elkergetni. Csak kíváncsi vagyok a gondolatokra :)

2012. dec. 26. 00:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Zsír.. én meg 22. Köszi a tippeket mégegyszer. Ez egy kisebbfajta útmutató a nőkhöz :D
2012. dec. 26. 01:11
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Igazán nincs mit, szívesen állok máskor is a rendelkezésedre, ha kérdésed van... :DDD
2012. dec. 26. 01:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát haver miközben olvastam a kérdésed én csak elundorodtam :S:S:SS
2012. dec. 26. 02:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Mitől?
2012. dec. 26. 02:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy csak a saját véleményemet írom.

15 évesen teljesen önbizalom hiányos voltam. Sportos testalkatom volt, de valahogy mégsem kellettem a fiúknak. Rövid volt a hajam és más voltam, mint a többi lány. Nem voltam az a hú de populáris, inkább elvoltam a saját köreimben, néhány gyerekkori baráttal. Valójában nem is érdekeltek a fiúk, nem görcsöltem erre rá, éltem a saját kis életem, de rosszul esett, hogy néhány lány gúnyolódott rajtam, hogy nem kellek a fiúknak. Nekem mégis többet számított az, hogy okos és céltudatos vagyok, mint az, hogy mit gondolnak mások. Aztán valami megváltozott. Külföldre költöztem egy időre, ott pedig sorban álltak nálam a fiúk. Furcsa volt, de éltem a lehetőségekkel és megnőtt az önbizalmam is. Miután betöltöttem a 18-at, itt is megnőtt az érdeklődés irántam. Ma, 22 évesen pedig minden ujjamra jut udvarló és nagyon élvezem a helyzetet. Van bennem egy bizonyos arrogancia, főleg azért, mert azok a lányok, akik annak idején gúnyolódtak rajtam, már "kiégtek", vagy rossz kapcsolatban vannak. A mostani helyzetem pedig mindenért kárpótol, főleg, hogy olyan pasik is kívánnak, akik azelőtt inkább a plázacicákra mentek. Míg a többiek lejárt lemezek, én most kezdek javában élni. Egyszer az én időm is lecseng, de nagyon is élvezem ezt a helyzetet most. Főleg, hogy kedvemre válogathatok a pasik közül és soha nem kezdeményezek! Csak veszem a lapot, ha valaki tetszik. Habár előfordult, hogy utaltam már valakinek egy tekintettel, de mégis ő tette meg az első lépést. Mindenkit megkaphatok és meg is kapok, akit akarok. Nem gondolom magam a legszebbnek és a legjobbnak, de mégis van bennem valami, ami megbolondítja a pasikat. Talán a kedvességem, vagy a közvetlenségem, nem tudom, de nem is fontos. A lényeg, hogy nagyon jó érzés, hogy körberajongnak. :)

2013. jan. 4. 19:35
 16/19 A kérdező kommentje:

Szerintem ez már a ló túl oldala :D

De amúgy érdekes volt olvasni a történeted. Köszi!

Csak óvatosan! Nehogy te is kiégj egy pár év alatt! ;)

2013. jan. 5. 00:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Én nem félek a kiégéstől. :) Tudom, hogy előbb, vagy utóbb az én időm is lejár és ez így is van helyén. Szerintem nem az a normális, ha valaki 20 éves fejjel otthon ül a 4 fal közé zárva, hanem az, ha legalább 25 éves koráig "szárnyal". És itt, még mielőtt bárki is félreértené, nem arra gondolok, hogy szexeljen fűvel-fával, hanem csak éljen, lásson világot, ismerkedjen emberekkel, stb. Van még időm megkomolyodni. :)
2013. jan. 5. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sok olyan lány van,hogy felöltözik az aktuális divat szerint,ugye erre bárki képes,de van rajta vagy 10 kg felesleg,nem sportol semmit,de el van szállva magától.

Közben egy férfitól meg alapvető elvárás,hogy sportos legyen.

2014. júl. 15. 11:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Mivel minden csajnak van egy olyan pasi aki szerint ő a legszebb. ️
2015. márc. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!