Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA nem szeretek társaságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA nem szeretek társaságba lenni azt jelenti meleg vagyok?

Figyelt kérdés
NEm szeretek annyira több ember körül lenni valamiért.Megvan az a pár személy,aki mellett biztonságban érzem magam,és csak is velük szeretek lenni.Ha már más is ott van az már probléma.DE néha még a saját családom melett (pl együtt tv-zni)se szeretek.Feszülten érzem magam ilyenkor,csak nagyon ritkán tudok feloldódni.Egyedül viszont nagyszerűen érzem magam.A meleg dolgot csak azért vetem fel,mert állandóan jó (nem csaj) ruhákat szeretek feltenni,elég sokat szokztam tollászkodni a tükör előtt.úgy érzem a csajok jönnek be,de mégis olyan jó lenne egyedül leélni az életemet egy idegen városban.(New York,London,vagy valami ilyesmi)A gondolattól undorodom hogy pasikkal éljek együtt,de mégis néha melegnek érzem magam ettől a felfogásomtól
2009. aug. 24. 16:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
vágod hogy mit jelent az hogy meleg? a meleg az aki a saját neméhez vonzódik szexuálisan.
2009. aug. 24. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!