Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA nem szeretek társaságba lenni azt jelenti meleg vagyok?
Hehehehee... te szimplán nem vagy 100-as.
Attól hogy nem mész társaságba, meg magányra vágysz, attól még nem vagy meleg. Ha egy jó nagy f.aszt kivánnál a seg.gedbe akkor már gáz van. De igy nincs. Hány éves vagy? 16? maximum... L/22
az, hogy inkább magadnak való vagy, nem azt jelenti, h meleg lennél, pusztán azt, hogy kicsit antiszociális vagy.... sok ilyen meber vagy, el sem hinnéd, mennyi, sőt, én is ilyen voltam fiatalkoromban, amíg meg nem ismertem a párom, és ő bele nem vitt a társasági életbe
arra, hogy meleg vagy, az utalna, ha szexuálisan vonzódnál a saját nemedhez....de mint írta, kimondottan undorít a gondolat, tehát ne aggódj, bizonyosan hetero vagy...
ha pedig magányra,egyedüllétre vágysz, nyugodtan legyél egyedül, nem leszel rosszabb ember, ha nem jársz minden hétvégén bulizni meg haverkodni, és amint teheted költözz nyugodtan egy idegen városba...én is alig várom már, hogy elköltözhessek a szülőfalumból egy nagyvárosba, ahol senki nem ismer minket, ahol nem fognak pletykálni rólam és ahol nem kell minden második embernek köszönni....
(20/L)
Nem hiszem, hogy meleg lennél, szerintem csak a mai társadalom sulykolja bele nagyon sok fiatalba ezt a biszexualitás, meg homoszexualitás dolgot. Itt most nem mindenkiről beszélek, de sajnos manapság a média azt sugallja a fiataloknak, hogy melegnek lenni jó, meg hogy azok a csajok menőbbek a fiúk körében, akik hajlandóak a barátnőjükkel is mindenfélére.
Nem kell ilyenek miatt aggódnod, fiatal, kamaszkoromban nekem is megfordultak hasonló dolgok a fejemben... Ha nagyon durván nem vseled el a családod, akkor én esetleg szakemberhez fordulnék, akivel őszintén el tudsz beszélgetni a dolgokról. De lehet, hogy csak ilyen tipusú ember vagy aki jobban szeret egyedül lenni. Majd találsz egy társat magadnak és akkor vele jól érzed majd magad.
Összefoglalva: azért vagy meleg, mert igényesen öltözködsz és csendes vagy? :-)
Én meg azért vagyok leszbikus, mert szeretem a feketét?
Az ilyen kérdéseken mindig mosolygok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!