Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA nem szeretek társaságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA nem szeretek társaságba lenni azt jelenti meleg vagyok?

Figyelt kérdés
NEm szeretek annyira több ember körül lenni valamiért.Megvan az a pár személy,aki mellett biztonságban érzem magam,és csak is velük szeretek lenni.Ha már más is ott van az már probléma.DE néha még a saját családom melett (pl együtt tv-zni)se szeretek.Feszülten érzem magam ilyenkor,csak nagyon ritkán tudok feloldódni.Egyedül viszont nagyszerűen érzem magam.A meleg dolgot csak azért vetem fel,mert állandóan jó (nem csaj) ruhákat szeretek feltenni,elég sokat szokztam tollászkodni a tükör előtt.úgy érzem a csajok jönnek be,de mégis olyan jó lenne egyedül leélni az életemet egy idegen városban.(New York,London,vagy valami ilyesmi)A gondolattól undorodom hogy pasikkal éljek együtt,de mégis néha melegnek érzem magam ettől a felfogásomtól
2009. aug. 24. 16:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
30%
Nem is lehetnél más, mint meleg.
2009. aug. 24. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Hehehehee... te szimplán nem vagy 100-as.

Attól hogy nem mész társaságba, meg magányra vágysz, attól még nem vagy meleg. Ha egy jó nagy f.aszt kivánnál a seg.gedbe akkor már gáz van. De igy nincs. Hány éves vagy? 16? maximum... L/22

2009. aug. 24. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
hülye vagy te, nem meleg.
2009. aug. 24. 16:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

az, hogy inkább magadnak való vagy, nem azt jelenti, h meleg lennél, pusztán azt, hogy kicsit antiszociális vagy.... sok ilyen meber vagy, el sem hinnéd, mennyi, sőt, én is ilyen voltam fiatalkoromban, amíg meg nem ismertem a párom, és ő bele nem vitt a társasági életbe

arra, hogy meleg vagy, az utalna, ha szexuálisan vonzódnál a saját nemedhez....de mint írta, kimondottan undorít a gondolat, tehát ne aggódj, bizonyosan hetero vagy...

ha pedig magányra,egyedüllétre vágysz, nyugodtan legyél egyedül, nem leszel rosszabb ember, ha nem jársz minden hétvégén bulizni meg haverkodni, és amint teheted költözz nyugodtan egy idegen városba...én is alig várom már, hogy elköltözhessek a szülőfalumból egy nagyvárosba, ahol senki nem ismer minket, ahol nem fognak pletykálni rólam és ahol nem kell minden második embernek köszönni....

(20/L)

2009. aug. 24. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy meleg lennél, szerintem csak a mai társadalom sulykolja bele nagyon sok fiatalba ezt a biszexualitás, meg homoszexualitás dolgot. Itt most nem mindenkiről beszélek, de sajnos manapság a média azt sugallja a fiataloknak, hogy melegnek lenni jó, meg hogy azok a csajok menőbbek a fiúk körében, akik hajlandóak a barátnőjükkel is mindenfélére.

Nem kell ilyenek miatt aggódnod, fiatal, kamaszkoromban nekem is megfordultak hasonló dolgok a fejemben... Ha nagyon durván nem vseled el a családod, akkor én esetleg szakemberhez fordulnék, akivel őszintén el tudsz beszélgetni a dolgokról. De lehet, hogy csak ilyen tipusú ember vagy aki jobban szeret egyedül lenni. Majd találsz egy társat magadnak és akkor vele jól érzed majd magad.

2009. aug. 24. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Összefoglalva: azért vagy meleg, mert igényesen öltözködsz és csendes vagy? :-)

Én meg azért vagyok leszbikus, mert szeretem a feketét?

Az ilyen kérdéseken mindig mosolygok. :D

2009. aug. 24. 16:49
 7/11 A kérdező kommentje:
16:49esnek: Hát pár utalást már kaptam rá egy meleg pont így viselkedik,és szerintem kezdem bebeszélni magamnak hogy tényleg az is vagyok!DE NEM LEHETEK AZ EGYSZERŰEN.Csak azért gondolom én is ezt mert más fériak nem viselkednének így,legalábbis nagyon kevés gondolom.ÉS ezért hiszem el ezt magamról néha.Nem is merek már lányok felé se nyitni,mert lehet hogy ők is azthiszik meleg vagyok.Kinevetnének egyszerűen.
2009. aug. 24. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Most mért kell cikizni azért mert nem társaági ember? Figyu szerintem lehetnél egy kicsit nyitottabb. De attól még hogy magányos farkas tipus vagy, nem leszel buznyák.
2009. aug. 24. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Állj le erről, nem vagy meleg. :) Próbáld meg elfogadni magad, fejleszd az önbizalmad és minden megoldódik. :) Itt az oldalon is láthadod, hogy van sok olyan fiatal, aki veled egykorú és csendesebb. Pl. Én is ilyen vagyok. Ez nem gond. :) (16.49 voltam)
2009. aug. 24. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Dehogy nevetnének ki! Próbálj meg oldódni és nyitni más felé. Az meg sztem nem gáz ha tollászkodsz a tükör előtt inkább legyél igényes és legyél ott még 5 perccel tovább minthogy ne foglalkozz magaddal. Hajrá!
2009. aug. 24. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!