Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kapcsolat probléma
Figyelt kérdés
Mind a ketten 14 évesek vagyunk.Másfél hónapja járunk.Én 7 hónapig vártam rá.(ráadásul osztálytársam)Osztálykiránduláson éreztem először iránta érzelmeket.És úgy tűnt hogy ő is érez irántam valamit.Aztán vége lett sulinak.Meg nyáron próbáltam kezdeményezni .Kérdeztem tőle hogy ki jön be neki,nagy nehezen elmondta hogy a legjobb barátnőm.:/Ekkor kissé összertörtem.Aztán ismét elkezdődött a suli.Elkezdtünk mindennap órákat beszélgetni(facebookon).De akk is folyamat a barátnőmet nézte,meg állandóan lájkolgatta képeihez is írt hogy "szép vagy".És végül elkezdtünk beszélni kettőnkről.Szval összejöttünk és mikor összejöttünk csak másfél hét után fogta meg a kezem.Most 5 napja adott először szájra puszit,mikor szülinapja volt.Most hogy szünet van folyamatosan mondja hogy szeret meg hiányzok neki.Szerintetek akk most mi van?Amit nagyon szégyenlek hogy néha féltékeny vok a barátnőmre.:(Szerintetek lehetséges hogy megváltozott a barátnőm iránt az érzése?(moat vagyok elöszőr szerelmes)Nem tom mit csináljak..:/2012. dec. 25. 20:35
1/3 anonim válasza:
szerintem beszélj vele. de csak óvatosan.
2/3 anonim válasza:
nem változott semmi, hisz neked írja, hogy szeret
3/3 anonim válasza:
Figyelj én is pasi vagyok amikor én is olyan vagyok mint a pasid akkor vagy megbántanak vagy féltékeny vagyok szerintem tuti ez a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!