Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az alábbiról? (pasik is írhatnak )
"Az az igazi férfi, akinek ha nemet mondok, küzd értem, nem pedig más csaj után néz!"
Ezen kiakadtam, szerintem ez egy nagy mahaság! Elvégre ha egy csaj nekem azt mondja, hogy bocs, nem.... akkor minek küzdjek érte, hogy még jobban leégessem magam ?! Ha egyszer nem, akkor nem, mit kell ezen filózni , ha nem jövök be neki ?! :P :/
Koet/nemet is :)
Eléggé felszínes lehet az a pasi, aki ha nemet mondok neki, azonnal más után néz. Illetve ez mutatja, hogy ennyit is érek neki.
Ha látom, hogy valaki így viszonyul a nőkhöz, annak esélye sincs nálam, mert nyilván nem szerelmes, csak dugni akar. Arra meg kerítsen magának mást.
A párom rengeteget küzdött értem, mire beleszerettem és megkapott. Én pedig nagyra értékelem, hogy ennyi időt és energiát fordított rám, ez egyértelműen mutatja, hogy valóban értékes vagyok számára.
24N
#11-es (és a hasonlóan gondolkodó lányok), ha megengeded felvillantom neked a "másik fél" helyzetét, így hátha tisztább lesz a kép, és rájössz, hogy nemcsak a lyukra játszókat zárja ki ez a taktika.
Adva van egy férfi/fiú, akinek alapjában véve rengeteg dolga és sűrű programja van szinte mindig. Hol keressen párt, ha a kollégáknál/csoporttársaknál (értsd: házi nyulaknál) nem akar próbálkozni? Most a többi lehetőség mellett a(z igényesebb) szórakozóhelyek a legkézenfekvőbbek. Na, emberünknek van átlagosan KETTŐ HAVONTA 1 (azaz egy) darab alkalma, hogy kimozduljon. Gondolom belátod, hogy ha minden egyes nem-et mondó lánynál elkezdene pitizni meg s.gget nyalni, akkor 60 évesen se találna senkit, mert a drága idejét elpazarolja ilyen veszett ügyekre.
Ez egy hülyeség és emiatt a tévképzet miatt nem lehet levakarni a férfiakat.
Ha én nemet mondok, az nemet jelent és az is marad.
Szerintem is hülyeség.
Ha nem,hát nem.Miért kéne akkor folytatni.Ha elsőnek nem kellettem,akkor az már nem igazi,hogy rátukmálom magam,hogy naa mégis legyen már igen..
17L
Eléggé felszínes lehet az a pasi, aki ha nemet mondok neki, azonnal más után néz. Illetve ez mutatja, hogy ennyit is érek neki.
Ha látom, hogy valaki így viszonyul a nőkhöz, annak esélye sincs nálam, mert nyilván nem szerelmes, csak dugni akar. Arra meg kerítsen magának mást.
A párom rengeteget küzdött értem, mire beleszerettem és megkapott. Én pedig nagyra értékelem, hogy ennyi időt és energiát fordított rám, ez egyértelműen mutatja, hogy valóban értékes vagyok számára.
24N
A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 11/15 ma 15:19
"Illetve ez mutatja, hogy ennyit is érek neki. " >>> Ha nemet mond a csaj, akkor az meg azt mutatja, hogy én még annyit SE érek neki, hogy egy esélyt adjon, most ezt én is írhatnám :D
Na, lényeg a lényeg: Ha valaki nekem nemet mond, én biztos tovább fogok állni. Hiába gyönyörű a csaj, és rendes, de ha nem, akkor nem, mert egyszerűen NEM !!! jövök be neki, nem tud elképzelni engem párjaként, akkor ha a csillagokat lehozom, akkor sem fog ez változni.
"A párom rengeteget küzdött értem, mire beleszerettem és megkapott. Én pedig nagyra értékelem, hogy ennyi időt és energiát fordított rám, ez egyértelműen mutatja, hogy valóban értékes vagyok számára."
Akkor a "párod" igazi papucsváltó lehet! :D
Ez a másik véglet. Az még érthető, hogy egy minimális "küzdés" legyen mindkét fél részéről, de ez.....
Én biztos nem "küzdenék rengeteget" az 100%!
"Eléggé felszínes lehet az a pasi, aki ha nemet mondok neki, azonnal más után néz. Illetve ez mutatja, hogy ennyit is érek neki.
Ha látom, hogy valaki így viszonyul a nőkhöz, annak esélye sincs nálam, mert nyilván nem szerelmes, csak dugni akar. Arra meg kerítsen magának mást."
Magyarul te az a példány vagy aki elvárja, hogy kinyalják a s..edet is! Az már nem felszines...
Te is felszines vagy, mert ha valaki egy "nem" után már nem akar veled foglalkozni, időt, erőt feccelni a semmiért, vagy a további visszautasítás elkerülése végett akkor az már szerinted "csak dugni akar! :O
Szánalmas!
Lány szemszögéből:
Nem adom be olyan hamar a derekam, had küzdjön értem, legalább jobban meg fog becsülni. Alig keresi a srácot, szinte mindig a srác ír rá, hívja fel, stb.. de nem baj, jó látni, hogy küzdd értem :)
1 hónap múlva: De egy f*sz! mással van már, már nem is keres... biztos csdak arra kellettem volna neki, még jó, hogy nem történt semmi köztünk, és nem nyitottam egy ilyen o*cs felé!!
Fiú szemszögéből:
Aranyos csaj nagyon ! Csak egy a baj: nem sűrűn keres. Ha én nem keresem őt, akkor nem is bezsélnénk. Hűha, *azdki, jobb lenne hagynom őt, és más után nézni.. ebből arra következtetek, hogy én számára egy nem kívánatos személy vagyok, biztos azért tesz ilyeneket, hogy vegyem már észre magam, hogy ne keressem. Biztos, csak nem akar megbántani... pedig nagyon drága csaj, egész jól néz ki, és annyira gyönyörű, csak nem mondom el neki, nem akarok nála beégni ! Mindegy, ilyen az élet, nem tetszhetek mindenkinek, keresek akkor mást, egy olyat, aki értékel engem úgy, ahogy vagyok ! :)
1 hónap múlva: De jó édesem, hogy te észrevetted bennem azt, amit más nem <3 :)
(Megtörtét események alapján :D :/)
Remélem érthető.....!!!!! Utálom az olyan csajokat, akik már túlzottan kéretik magukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!