Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, ez mennyire zavaró?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, ez mennyire zavaró?

Figyelt kérdés

Szóval. Tudom hogy már többször tettek föl hasonló kérdést, de azért mégsem pontosan ugyanezt.

Az a gondom, hogy NAGYON ronda vagyok ott középen...jobban nem tom megfogalmazni. Elég nagyon a kisajkaim és ilyen redős, fújj le se tudom írni. Tudom hogy erre az a válasz szokott érkezni, hogy ha valaki szeret, akkor elfogad stb.

De én arra vagyok kíváncsi hogy amúgy ez mennyire taszító? Mert nem akarom hogy valaki csak "elfogadjon". Mert ha valakit szeretsz de van egy kurv@ nagyszőrös anyajegy a háta közepén, azt is "elfogadod" de ettől függetlenül ronda, és taszító.

Remélem érthetőre sikerült fogalmaznom ezt a nem kicsit kínos kérdést.

2012. dec. 25. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
am meg ne zavarjon, akárhogy néz ki. senki sem tökéletes. nekem meg van egy pici horpadás a mellkasomban..na?
2012. dec. 25. 16:25
 12/15 A kérdező kommentje:
:) Remélem hogy ez apróságnak számít. No kép
2012. dec. 25. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
A sok pinára kíváncsi...SZerintem és nem cak ezért,de azzal érdemes lefeküdnöd neked is,akivel már van valami érzelem,akkor tuti nem fogja zavarni,hogy kicsit másmilyen,mint az átlagos,de mondjuk ez nem akkora nagy dolog.
2012. dec. 25. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Te meg hülye vagy, utolsó! Igenis számít hogy hogy néz ki! Ahogyan az illata, az állaga, minden!! Nem hinném hogy hozzáérnél, ha undorodnál tőle!

A csaj meg vagy kitesz róla egy képet vagy pedig lövésünk sincs hogy miről beszél. De nagyon úgy tűnik hogy skizofrén szegény, mert a kérdésben még majd össze csinálja magát aggodalmában, aztán meg itt vihorászik a nyomorán...

2012. dec. 25. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok,akit hülyének tituláltál utolsó,szerintem az érzelmek szépítenek a nő megítélésén.A legutolsó barátnőm pl most hogy nem szeretem már(de nem is utálom) már csúnyának látom,akkoriban meg szépnek láttam.
2012. dec. 25. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!