Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarok egy csajt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kínlódtam már egy csomót és már se türelmem, se kedvem csajozni, már belekezdeni sem merek, elegem van, mégis kéne egy csaj anélkül, hogy a csillagokat is le kelljen hozzam. Mások hogy találnak 1-2 nap alatt míg én van hogy hónapokig kínlódok? Mit csinálok rosszul? Help me please!2012. dec. 24. 21:46
2/10 A kérdező kommentje:
?
nekem igazi kell
2012. dec. 24. 21:48
3/10 anonim válasza:
ne add fel. nagy számok törvénye...
4/10 anonim válasza:
Ha ilyen tajparaszt módon állsz hozzá, hogy "akarok csajt!" "kő csaj, unga bunga!" akkor nem is lesz.
6/10 anonim válasza:
Győzd le a félelmed, és merj lépni:)
8/10 anonim válasza:
szanalmas vagy itt akarsz kereseni csajt vagy tanacsot kerni? eleg luzer lehetsz:D most mindenki lepontoz mert oszinte vagyok de ez a tejbetok nagyon luzer:D
9/10 anonim válasza:
2 Igazihoz szerencse és óriási mázli... Ugyanis tucat mindig van, igazi meg alig akad.
10/10 anonim válasza:
de kinek kell az a lenyeg..xDDD ilyen luzer egy sarki kur#vanak se kell meg penzert sem.xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!