Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen nagy megkülömb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen nagy megkülömböztetés a "normális ember" és a "vidéki" közt? Miért érzitek felsőbbrendűnek magatokat ha városban születtetek?

Figyelt kérdés

2012. dec. 24. 15:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Pesti vagyok és én mondom,hogy itt kevés a normális ember és általában a vidéki ismerőseimet kivételesen normálisnak tartom.Szerintem sz@r városban lakni.Van egy-két előnye,de semmi több.
2012. dec. 24. 16:06
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
városban gyorsabb és olcsóbb a net
2012. dec. 24. 16:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Éltem városban, Bp-en, falun, falun jobb volt, barátságosabbak az emberek. Bp.-en, akik ott is születtek azoknál érzetem, h el vannak szállva, de akik úgy költöztek oda azokon, h más a mentalitásuk, tudták honnan jöttek, hava tartoztak, de ez nagyon általánosítva. Mindenhol vannak tahók, s jó emberek is.

Meg mi az h "normális" ez is olyan, h kinek mi az..

Pl. velem jól eltud beszélgetni, de mással meg tök bunkó..

Mint minden hozzáállás, felfogás kérdése.

2012. dec. 24. 17:43
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Ez akkora baromság, hogy csak Pest van meg vidék Rengeteg nagy elit menő város van még az országban Pesten kívül is. Vannak kisvárosok is, da az sem az a proli mocsári paraszt tanyasi feeling,gumicsizmában disznyókat etetős lájfsztájl, hidd el.

Ezt csak a nagyon buta pesti lakotelepelők hiszik így, de ez kb. akkora agyi kapacitás, mint az amcsiknak,akik azt hiszik,hogy a tengerentúlon már nincs is más, vagy ha van, akkor MAgyarország fővárosa Bukarest....

2012. dec. 24. 20:52
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Tényleg van egy ilyen jelenség. A született pestinél kevés rosszabb van. Biztos van kivétel, de a többség el van szállva magától, pestet kb a világ közepének tartja és minden apró dologra rácsodálkozik, pl hogy vidéken is van aszfaltozott út meg nem gumicsizmában járnak az emberek.

3 éve tanulok pesten, az összes pesti csoporttársam ilyen. De az összes többi pesti is hasonló álomvilágban él.

2012. dec. 24. 22:38
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
szerintem alapbol mindenki városi mert nem ismerek olyan korházt amelyik faluban van
2012. dec. 28. 22:28
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Rendkívüli logikai gondolatmenet volt. A kórháznak mi a köze a városi vagy a vidéki léthez? Az őseid is mind kórházban születtek?
2012. dec. 28. 22:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem tapasztaltam ezt a jelenséget. Én Pesten születtem és ott is nőttem fel, de egy ideje vidéken élek.

Aki a születés helye alapján véleményez, ítélkezik az amúgy egy nagy vadbarom. Hiszen kérdezem én: VAN RÁHATÁSUNK, HOGY HOL SZÜLESSÜNK?

ennyi

2012. dec. 31. 21:59
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

Mert nekünk előre köszön a nap mikor felkel.

Budapest rulez

2013. jan. 21. 20:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Mintha a vidéki nem lehetne normális ember.
2013. jan. 25. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!