Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen nagy megkülömböztetés a "normális ember" és a "vidéki" közt? Miért érzitek felsőbbrendűnek magatokat ha városban születtetek?
Éltem városban, Bp-en, falun, falun jobb volt, barátságosabbak az emberek. Bp.-en, akik ott is születtek azoknál érzetem, h el vannak szállva, de akik úgy költöztek oda azokon, h más a mentalitásuk, tudták honnan jöttek, hava tartoztak, de ez nagyon általánosítva. Mindenhol vannak tahók, s jó emberek is.
Meg mi az h "normális" ez is olyan, h kinek mi az..
Pl. velem jól eltud beszélgetni, de mással meg tök bunkó..
Mint minden hozzáállás, felfogás kérdése.
Ez akkora baromság, hogy csak Pest van meg vidék Rengeteg nagy elit menő város van még az országban Pesten kívül is. Vannak kisvárosok is, da az sem az a proli mocsári paraszt tanyasi feeling,gumicsizmában disznyókat etetős lájfsztájl, hidd el.
Ezt csak a nagyon buta pesti lakotelepelők hiszik így, de ez kb. akkora agyi kapacitás, mint az amcsiknak,akik azt hiszik,hogy a tengerentúlon már nincs is más, vagy ha van, akkor MAgyarország fővárosa Bukarest....
Tényleg van egy ilyen jelenség. A született pestinél kevés rosszabb van. Biztos van kivétel, de a többség el van szállva magától, pestet kb a világ közepének tartja és minden apró dologra rácsodálkozik, pl hogy vidéken is van aszfaltozott út meg nem gumicsizmában járnak az emberek.
3 éve tanulok pesten, az összes pesti csoporttársam ilyen. De az összes többi pesti is hasonló álomvilágban él.
Én még sosem tapasztaltam ezt a jelenséget. Én Pesten születtem és ott is nőttem fel, de egy ideje vidéken élek.
Aki a születés helye alapján véleményez, ítélkezik az amúgy egy nagy vadbarom. Hiszen kérdezem én: VAN RÁHATÁSUNK, HOGY HOL SZÜLESSÜNK?
ennyi
Mert nekünk előre köszön a nap mikor felkel.
Budapest rulez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!