Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmet valott, elutasította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet valott, elutasítottam, tönkre tettem a karácsonyát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akit látásból ismerek, igaz már párszor beszéltünk, de semmi több. Ma rám írt fb-n és szerelmet vallott. Nekem nem tetszik, van barátom, akit szeretek. Megmondtam neki, hogy nem tetszik, megsértődött és azt mondja tönkre tettem a karácsonyát. Jogosan teszi ezt? Mégis mit várt?

Előre is köszi a normális válaszokat!

17/L

2012. dec. 24. 13:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ja 19-eske és 20-aska voltam
2012. dec. 26. 14:01
 22/24 A kérdező kommentje:
Tudod a sokadik ilyen után már tele a hócipőm, nem leszek mézes-mázos. Számomra nem szimpatikus.
2012. dec. 26. 14:45
 23/24 anonim ***** válasza:
A sokadik után is tiszteletbe kell tartani a másik emberek érzéseit(nekem is sokszor volt ilyen), és nem mézes mázos, viszont lejön belőle, hogy nem bunkó, faragatlan és érzéketlen módon van visszautasítva a férfi.
2012. dec. 26. 15:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Miért min változtatott volna, ha élőben megy oda a srác, valószínűleg akkor is nemet mondasz, sőt lehet helyben hagyod, jártam már így "kis celeb" lánnyal, odamentem hozzá, fülét farkát behúzta látszott rajta, hogy mukkanni se tud, pedig csak annyit mondtam neki, hogy szeretnék beszélgetni vele, amikor rákerült a sor, a barátnője küldött el, úgy h ő is ott állt mellette, megszólalni sem mert

lehet, hogy te nem így kezeled le, de a lényeg, ha nincs vonzalom onnantól fejre is áélhat a srác

2012. dec. 26. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!