Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet valott, elutasítottam, tönkre tettem a karácsonyát?
Sziasztok!
Van egy srác, akit látásból ismerek, igaz már párszor beszéltünk, de semmi több. Ma rám írt fb-n és szerelmet vallott. Nekem nem tetszik, van barátom, akit szeretek. Megmondtam neki, hogy nem tetszik, megsértődött és azt mondja tönkre tettem a karácsonyát. Jogosan teszi ezt? Mégis mit várt?
Előre is köszi a normális válaszokat!
17/L
ez így korrekt volt
de sokkal jobban tetted volna, sőt, írd meg neki utólag is, hogy mégis mit várt, ha még arra sem képes, hogy szemtől-szembe mondja meg a frankót?
ebből remélhetőleg majd tanul
amúgy ha egy ilyen dumát eleresztett, hogy tönkretetted a karácsonyát tutira valami kis szánalmas nyominger
ezt is hozzáteheted, meg azt, hogy emberelje meg magát, mert így az életben nem lesz nője
majd írd le a reakcióját :D
Jól tetted.
Akkor sem lettél volna bunkó, hogy ha azt mondod, hogy: NEM.
Engem is utasított el csaj, és még mérges sem voltam rá.
26/F
Nekem is ez elég gáznak tűnik, hogy nem meri a szemembe mondani, erre azt mondta, hogy ma akarta elmondani és tuti nem lett volna lehetőség arra, hogy találkozzunk. De ezt honnan tudja?
Köszi a válaszokat! :)
Nem idegen, mert személyesen beszéltünk már.
Kifejtenéd, hogy milyen lett volna a korrekt válasz szerinted?
Na jó legyen:
"nagyon megtisztelő, és mélyen megható az az érzés amit irántam érzel" de sajnos nem áll módomban viszonozni, mert mást szeretek és a szívem már foglalt és nem fér bele egy másik férfivel lévő kapcsolat"
kb. ennyi az ami alap egy visszautasításnál egy férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!