Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmet valott, elutasította...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet valott, elutasítottam, tönkre tettem a karácsonyát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akit látásból ismerek, igaz már párszor beszéltünk, de semmi több. Ma rám írt fb-n és szerelmet vallott. Nekem nem tetszik, van barátom, akit szeretek. Megmondtam neki, hogy nem tetszik, megsértődött és azt mondja tönkre tettem a karácsonyát. Jogosan teszi ezt? Mégis mit várt?

Előre is köszi a normális válaszokat!

17/L

2012. dec. 24. 13:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ez így korrekt volt

de sokkal jobban tetted volna, sőt, írd meg neki utólag is, hogy mégis mit várt, ha még arra sem képes, hogy szemtől-szembe mondja meg a frankót?

ebből remélhetőleg majd tanul

2012. dec. 24. 13:35
 12/24 anonim ***** válasza:

amúgy ha egy ilyen dumát eleresztett, hogy tönkretetted a karácsonyát tutira valami kis szánalmas nyominger

ezt is hozzáteheted, meg azt, hogy emberelje meg magát, mert így az életben nem lesz nője

majd írd le a reakcióját :D

2012. dec. 24. 13:40
 13/24 anonim ***** válasza:
egy kis sírós pö.cs szerintem a gyerek, nem?
2012. dec. 24. 13:40
 14/24 anonim ***** válasza:

Jól tetted.

Akkor sem lettél volna bunkó, hogy ha azt mondod, hogy: NEM.

Engem is utasított el csaj, és még mérges sem voltam rá.

26/F

2012. dec. 24. 13:44
 15/24 anonim ***** válasza:
szerintem nem voltál bunkó. ő spirázta túl
2012. dec. 24. 14:15
 16/24 A kérdező kommentje:

Nekem is ez elég gáznak tűnik, hogy nem meri a szemembe mondani, erre azt mondta, hogy ma akarta elmondani és tuti nem lett volna lehetőség arra, hogy találkozzunk. De ezt honnan tudja?

Köszi a válaszokat! :)

2012. dec. 24. 15:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Vissza lehet úgy is utasítani intelligensen egy számodra idegen férfit, hogy maximálisan meghagyod az önbizalmát és tiszteletben tartod az érzéseit, még akkor is ha számodra nem pálya. De hát ehhez "némi" intelligencia is kéne számodra.
2012. dec. 26. 13:34
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem idegen, mert személyesen beszéltünk már.

Kifejtenéd, hogy milyen lett volna a korrekt válasz szerinted?

2012. dec. 26. 13:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem, mert az írásod alapján egyértelműen nem értenéd, és fogalmad nem lenne mit karattyolok neked-lévén a szintedet.
2012. dec. 26. 13:58
 20/24 anonim ***** válasza:

Na jó legyen:

"nagyon megtisztelő, és mélyen megható az az érzés amit irántam érzel" de sajnos nem áll módomban viszonozni, mert mást szeretek és a szívem már foglalt és nem fér bele egy másik férfivel lévő kapcsolat"

kb. ennyi az ami alap egy visszautasításnál egy férfinek.

2012. dec. 26. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!