Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor vesztette el a szüzességét, és hogy tudta elérni, mert én 15 éves vagyok és már nagyon elveszteném, csak nem vagyok az a vékony izmos típus amit a lányok szeretnek manapság, hogy csináljam?
Szia! Lány vagyok, és szeretnék segíteni, komolyan, de ahhoz változtatnod kell a gondolkozásmódodon.
Azt kell eldöntened, hogy barátnőt akarsz, vagy csak "elveszteni a szüzességed" Ha csak ki akarod kipipálni a szexet, azzal nem sokat érsz el, mivel a haveroknak akár hazudhatsz is, ha előttük ciki, viszont ha magad miatt akarod, akkor egy szexnek nincs sok értelme, attól nem leszel tapasztalt. Viszont ha barátnőd lenne, tényleg megtanulnál bánni a lányokkal. Még egy jó tanács: NE MENJ KONDIBA, könyörgöm. Ha sportosabb akarsz lenni, inkább fuss stb. mert az izomagyak csak felszínes, pénzéhes ribancoknak jönnek be, nem a szép, kedves és okos lányoknak.. ők ennél igényesebbek.. 19/L
Áhogy a tübi írtelmiségi mondotta él it elűttem EZZÉ EVTÁRS EZZÉ! MER AKKÓ MÖNDEN mögódódik. Bezonyám.
Félre a Bad Joke-ot
Amúgy meg hagyd a fenébe a dolgot, nem fog menni csak úgy varázsütésre.
Eddzél nyugodtan (igen, két dz-vel), az nem úgy megy hogy elmész kondiba és 1 hónap múlva már Schwarzenegger leszel.
Ha nem akarsz erre időt áldozni akkor a következőt tanácsolom: mennyi spórolt pénzed van?
kedves 17-es.Nincs igazad!Az hogy menyit izmosodik az csak a fizikai testfelélittéstöl függ.Én például egy honapi hébe hoba elhanyagolt felüléssel tökéletes hasizbot csináltam!
Amugy mi a baj abban ha valaki kurni akar?Nagyon jol teszi akishaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!