Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat miért nem érdekli az olyan fiú, aki tiszta szívből szereti őket?
már délután kiírtam de törölték.
Szóval azt veszem észre hogy hiába szeretek valakit, meg vagyok vele kedves, mintha nem is léteznék.
Pedig nem tartom magam csúnya gyereknek sem.
Miért alakult ez ki szerintetek?
'a lányokat miért nem érdekli...?'
ez akkor is általánosítás.
ha nem általánosan beszélsz, akkor valóban előfordulhat, hogy nem találkoztál még a számodra megfelelő lánnyal. tudod minél nagyobbak az igények annál nehezebb lesz találni valakit.
szerintem ideje lenne feledned és kimozdulnod otthonról. menj ki iszogatni a barátaiddal vagy csak szimplán szórakozni (nem muszáj ám inni). hidd el, ha jobban érzed magad, akkor mások is jobban éreznek téged. (ezt direkt írtam így).
Egyszerűen nincs szerencséd. Ennyi. Gondolom, neked sem minden lány jön be. Na már most, ha odamenne hozzád egy csaj, aki baromira nem az eseted, és elkezdene nyomulni, te mit tennél? Na ugye. Te sem mennél bele a kapcsolatba, mert jaj, hát szeret, meg milyen rendes. Egyszerűen ha nem jössz be annak a pár lánynak, akiket kiszemeltél magadnak, akkor járj nyitottabb szemmel, keresgélj tovább, és ne itt rinyálj gyakorin, mert ez ilyen ovisgyerek szint.
Egyébként meg én magamról azt tudom mondani, hogy én pontosan olyan lány vagyok, akit érdekel az a férfi, aki szívből szereti (és nem is gazdag, erőszakos bunkó macsó ösztönállat és nem is divatlapból kilépett szexideál férfi - mondjuk sztem ő a legjóképűbb a világon, de tudom, hogy nem olyan, akitől minden csajról leolvadna a bugyi).
13. vagyok:
és azért ez tényleg általánosítás... vagy minden egyes csajjal megpróbáltad már?... na ugye.
Végigmentem mindenen, abból beszélek.
A csajok hormonális okokból FÉRFIT keresnek, aki erős, uralni képes, aki nem érzelgősködik. Ha nem akarod feladni az "érzelmeidet" akkor nem lesz nőd. Vagy egy időre feladod és eljátszod magadnak is hogy tudsz te csajokat felszedegetni és tán megkettyinteni, ekkor észre fogod venni amiről beszélek. Utána még mindig lehetsz maximálisan érzelmes azzal, akiben van TŰZ is meg tényleg szeretetre is vágyik. Ez a nagy játszma: legyőzni őt és utána szeretni. Ha hagyja, de nem fogja hagyni, mert mindjárt egy következő legyőzőt keres.
Milyen pasiknak van folyton nőjük? Aki leszarja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!