Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a lányokat hogy milyen a jellemem?
Figyelt kérdés
Én nyitok..próbálok kopogtatni..de valahogy sose nyílnak ki az ajtók. hogy van ez?2012. júl. 25. 00:29
2/20 anonim válasza:
Ezek az ajtók nem hajlandóak megnyílni rondák előtt abban az esetben ha mögöttük plázacicák vannak
3/20 A kérdező kommentje:
Ronda vagyok eléggé, de nem csak jó nőknél próbálkozom. Csúnyácskább lányoknál is szoktam. Mert én tényleg azt nézem hogy milyen emberek. vagyis próbálnám...Egyszerűen nem érzem ezt igazságosnak..hogy ennyi beleölt energia után én nem kapok semmit.
2012. júl. 25. 00:34
4/20 anonim válasza:
Próbálkozz kicsit másképp akkor . Egyébként meg milyen a jellemed ? -.-
5/20 anonim válasza:
nem vagy szép, ezért
ami számít, a belsőd.
az első randin azért,
ne kapd le a felsőd.
próbálj változni,
mert nem jön be a terved.
egyszerűen nem tetszik,
a lányoknak a lelked.
6/20 anonim válasza:
Egy férfi nem lehet ronda, csak béna.
7/20 anonim válasza:
Hol szoktál ismerkedni?Ha már csúnya lányok sem jönnek össze ott már valami nagy gáz van akkor
8/20 A kérdező kommentje:
mindenhol. neten, utcán, boltban, dizsiben, MINDENHOL AHOL VANNAK NŐK.
2012. júl. 25. 00:44
9/20 anonim válasza:
Igaz nem arról beszélgetsz velük hogy mennyire kívánod a szexet stb?Ha igen akkor ne csodálkozz ezen...
Röviden leírnád hogy hogyan zajlik egy lánnyal az ismerkedésed?Nem vagy valami beszédes?Vagy mi lehet a baj?Alig írtál erről a dologról valamit,így nem tudunk tanácsot adni
10/20 ezvan:D válasza:
de ha mindenkivel flörtölsz akkor ezt a csajok megérzik...mert lehet érezni h ezt a hülye dumát már ezerszer elsütötted v csak simán spontán vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!