Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szemezésrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szemezésről? Beválik, vagy gagyi?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Beválik, de szerintem a mai 25 éves korosztály alatt nem igazán alkalmazzák. Általában keverik a néhány mp-es "sima" nézéssel.
2012. dec. 23. 15:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Mi a különbség a sima nézés és a szemezés között?
2012. dec. 23. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szemezni pajkosan lehet csak, és szeszélyesen. Nézelődni meg úgy is lehet ahogy a borjú szokott.

Am. szerintem nem válik be.

2012. dec. 25. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:

sima nézés: amikor csak úgy megnézel valakit és az körülbelül tart 3-4 mp-ig

szemezés: amikor a másik mindig csak a kiszemeltel próbál szemkontaktust felvenni és mindent elkövet....teljesen más nézés, olyan érzés mint mikor a másik totál beléd lát....

2012. dec. 25. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon be tud válni, de csak ha magától jön és nem erőltetett. Vagyis úgy telik közben az idő, hogy észre sem veszed és "órákig" is tudnád akár csinálni. Más megközelítésből akkor jó, ha "csodálod" a másikat és nem csak pirulsz tőle és azt várod mikor veszi már le rólad a szemét.
2012. dec. 25. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Gagyi.
2013. jan. 4. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Lehet hogy nem feltétlenül válik be, hiszen az egyik fél elnézhet vagy nem nézhet a másik szemébe, akár csak úgy, vagy zavarában, de valahol mégis csak meg kell próbálni el kezdeni...... aztán vannak olyan esetek amikor két ember nem nézi meg nem is szemezik egymással és mégis össze jönnek, de ha látod hogy a másik is szemezik veled, még ha nem is 100%-os de azért mégis csak egy biztató jel, aztán a többi már általában a fiúk dolga, hiszen a szemezés önmagában ugyan tudathatja a másikkal hogy csinosnak/helyesnek/szimpatikusnak gondolod, de a csajozáshoz önmagában valóban kevés, hiszen az legyen előtted ha te fiúlétedre nem kezdeményezel, akkor majd pont a csaj fog...... ennek kb. 1/1000-ez az esélye, ugyan akik egy iskolába/egy munkahelyre járnak, néha-néha előfordul az olyan hogy a nő teszi meg a nagyobb lépést, de azért így ismeretlenül ennek igen csekély az esélye, én azt gondolom hogy a csajok is lehetnének kicsit nyitottabbak ezen a téren, az rendben van hogy a férfi a férfi, de azért azt például nem értem, amikor egy nőt föl szed egy férfi, a csaj habár lehet hogy úgy végül is valamennyire szimpatikusnak gondolja, mert akkor nem jött volna vele össze, de mégsem érzi azt hogy ő lenne neki az igazi, viszont egy számára akármilyen helyes emberhez meg már véletlenül sem menne oda magától..... csak ha van több "jelentkező" és akkor eldönti hogy kivel, de azt soha nem értettem hogy egyes nők (tehát aki nem ilyen ne vegye magára) van egy srác akit lehet hogy életükbe először és utoljára látnak, és inkább nézik félórán keresztül mint hogy oda mennének hozzá akármilyen szöveggel, és ez úgy valahogy irritáló számomra, másfelől meg nem feltétlenül úgy kéne ezt föl fogni a legtöbb nőnek, hogy a férfi nyomulásnak venné ha oda menne hozzá, mert ha hozzám jönne oda egy csaj akármilyen szöveggel, véletlenül sem az lenne az első gondolatom hogy hűha ez a csaj most szexelni akarna velem azonnal, meg hogy mekkora ribi lehet, hanem az, hogy csupán ismerkedni szeretne, és én meg sok más srác is szerintem, egy lányt sem hajtana el a p*csába csak azért mert esetleg nem lenne annyira az esete, egyszer volt hogy egy számomra ismeretlen helye jártam, jött velem szembe egy csaj, gondoltam megkérdezem tőle hogy az xy nevű utca merrefelé van, közben meg tisztára azt hitte hogy felakarnám szedni, és tiszta flegma volt.... hiába volt aránylag csinos nő, látszott a napszemüvege mögött is hogy kissé antipatikus feje volt, de perpillanat csak ő volt ott.... tehát én ezt nagyon tudom utálni amikor valaki így áll hozzá egy akármilyen másik emberhez, tehát senkinek nem szabadna görcsösen hozzá állni ahhoz hogy mi lenne ha, és gondolom én hogy sokan nem is amiatt nem csajoznak mert hogy valami probléma lenne az önbizalmukkal, hanem egyszerűen egy pillanatig sem szeretnék ha azt hinné egy nő is, hogy ők "szexért könyörögnek" az ismerkedés folyamán, tehát mind a média egy trutyi mint az emberek hozzá állása, az rendben van hogy nem fogok mindenkihez oda menni az utcán ismerkedési szándékkal, de az ismerkedési szándékot mégis lazábban kéne fölfogni mind a lányoknak mind a fiúknak, és pedig úgy hogy "beszélgetni lehet akárkivel" nem úgy hogy kéne a fiúknak sem fölfogni hogy mintha "szexért könyörögnének"

meg egyes lányoknak sem úgy hogy, a szex miatt akarnak ismerkedni vele, az már más hogy valaki direkt azt szeretné, meg mit tudom én, de először egy beszélgetést kéne elkezdeni és lenne ami lenne, nem úgy kéne ezeket a dolgokat fölfogni mint ahogy a legtöbben teszik, értem én hogy az emberek sok félék, de azért ezek a dolgok mégis sokakról elmondhatóak, hogy kissé ridegek a többi emberrel, meg hogy a másik idegen, nem úgy fogják föl sajnos sokan, hogy én is ugyan olyan ember vagyok, mint a számomra ismeretlen akárki/akárkik. Nem ismerek valakit, szóba sem állok vele, nekem terepjárom van mindenki lenézek akinek olcsóbb autója van (akinek nem inge....)

Nekem van diplomám, mindenki sz*r akinek nincs..... meg sok más hasonló finomság..... Én ismerek több nagyon jó fej és normális embert akinek van több diplomája is és abszolút jó fej emberek, meg van olyan ismerősöm akinek van nem is akármilyen autója és egy nagyon jószívű szerethető ember, tehát senki ne értsen félre, de sajnos sok olyan ember is van, akiknek nem itt a Földön lenne a helyük, olyan szempontból ez engem annyira nem érdekel, hogy egy nőről, vagy akárki másról azért nagy vonalakban pillanatok alatt lejön számomra hogy valaki mennyire szimpatikus, kedves, vagy éppen lekezelő, az meg a másik hogy rossz napja akárkinek lehet amikor mindenkivel amolyan ingerlékeny, de néhány beszélgetésből már le lehet szűrni hogy kivel mennyire vagytok egy hullámhosszon, meg az már magától jön hogy kivel ki hogy érzi magát.

2013. ápr. 27. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, beválik, csak ne legyen nagyon elhúzva és sokszor ismételve, legyen konkrét és apró kezdeményezés is a férfi részéről.
2017. jan. 13. 07:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Tyuuu, 7.es, te aztan tudsz irni...de egyszuszra kellett elolvassam, az egesz iras egyetlen hosszu mondat. Meg jo, hogy legalabb a vegere tettel pontot. :)
2017. jan. 13. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Gagyi. Felnőtt ember nyissa ki a száját, ha szeretne valamit.
2017. jan. 13. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!