Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajjajjj! Miért ahhoz vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajjajjj! Miért ahhoz vonzódom aki egy utolsó szélhámos? O. O

Figyelt kérdés
Ez rettenet. Nem vagyok szerelmes(asszem) ,de pfff ez a ffiember !!!!! ez kész. ne bántsatok kérlek, ti is biztos tudjátok mikor valaki kedvesmegaranyos -és én akarom hogy tetszen-de nincs benne semmi +, nem JÖN a kémia !!!!! itt meg a SZENVEDÉLY tüzében elégés(titkon érzelemben reménykedés) élvepusztulás, majd csöndes kullogó feledés :( .ez a képlet.áhh. mind1.-
2012. dec. 23. 00:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Annak aki azt írta, hogy van köze a kémiához: Ismétlem, mi köze az emberi játszmának az összegészében említett kémiához? Ez csak mentális beképzelés, hogy a játék a tűzzel izgalmas. Valóban az lehet, csak nem hosszútávon, és nem kifizetődő. Láthatta a kérdés kiírója is megírta a kérdés végén, hogy marad a csöndes kullogó feledés. Miért? Mert minden csak színjáték és a lepel lehull, s mi marad? Fájdalom és örök elégedetlenség. Ki tehet róla? Nem a szélhámos, hanem az, aki annak adja a szívét oda. S ha odaadja? Ne nyafogjon, ha megtörik neki. Megsúgom Neked, hogy én balhémentes srác vagyok, és komoly sikereim voltak már nálam idősebb barátnőimnél, szóval buktad. :) Nagyon buktad! :)
2012. dec. 27. 00:58
 22/30 anonim ***** válasza:

Neked mi bajod van, rossz gomboz nyomtunk meg rajtacd, vagy mi?

PS: Általában nem a sikeres, kiegyensúlyozot emberek szokták hangosan bizonygatni hogy sikeresek:-)

2012. dec. 27. 01:07
 23/30 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatod olcsó általánosítás. Én nem bizonygattam semmit, csak a tapasztalataimat írtam le, de ha te hazugságra akarod alapozni a kommunikációnkat, akkor én nem veszek ebben részt. :)
2012. dec. 27. 01:10
 24/30 anonim ***** válasza:
Kisöreg, Te dilis vagy. Javaslom sportolj és vezesd le a feszkót:-)
2012. dec. 27. 01:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Épp most értem haza egy edzőtáborból este. Szóval kérlek Ne adj tanácsot, és ne Kisöregezz :)
2012. dec. 27. 01:12
 26/30 anonim ***** válasza:
Én csak tisztán látó vagyok, nem dilis ;)
2012. dec. 27. 01:14
 27/30 A kérdező kommentje:

ne vesszetek össze. A korbanazonos fiatalembernek: részben igaza van,de azt be is láthatja hogy csak részben. Történetesen akiről irtam úgy ölel mint nagyon kevesen, és olyan a szellemisége amit végképp nem véletlen egy 40+ ember személyében találtam meg. Hidd el kedves 25 éve fiú- próbáltam én már másképp közelíteni az egészehez 1000x,de egyik az h a csalódottásg megvolt mert a hiány is mindig megvolt ha az úgynevezett kémiából alább akartam adni! másrészt, senkit nem csapnék be! Nektek se jobb ha csak azért van veletek egy lány mert nincs ló.. -érted. én nem hazudok érzelmeket, de ha valaki megmozgat ott belül azt nem tudom elvitatni,mintahogy fájdalommal fejeződik ki a soraimban hogy NINCS 20-és 30 között olyan aki érzelmi védettséget adna a puszta lényével, és még nem is unnánk akár kölcsönösen halálra egymás társaságában. hát ennyi

85% lány én értékelem a biztatásod amit írtál. mostmár nem vagyok annyira felspanolt állapotban sokkal inkább motoszkál bennem a szerelemhez való tartozás kérdése..de ez még várat magára :( azért köszi

mind2nek.

2012. dec. 27. 01:25
 28/30 anonim ***** válasza:

Hát örülök, ha értékeled:-) (én a 85 % os vagyok)

Jóccakát!

2012. dec. 27. 01:29
 29/30 anonim ***** válasza:

Mármint az a 85 %-os aki bíztatott:-)

(mert úgy látom több 85 ös van)

2012. dec. 27. 01:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha így is gondolod, hogy NINCs, akkor legalább tartsd magadban ezt, és ne általánosíts csak azért, mert neked eddig nem volt szerencséd ilyen huszonéves férfihoz. Áhh nem is mondok inkább semmit!

Jó éjt!

2012. dec. 27. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!