Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéért akar füvezni szex előtt?
Hello, van egy barátom, akivel 1 éve vagyunk együtt, nemrég felvetette, hogy elszívna némi füvet együttlét előtt, én nem tudtam hova tenni a dolgot és enyhén szólva furcsán néztem rá, fogalmam sincs, ez neki miért lenne jó? Ő nyilván elmondta, hogy miért jó, benyomott egy olyan szöveget, hogy teljesebben akarja megélni a kapcsolatunkat, de én nem tudom felfogni, vajon ez a valós indok, vagy sz.r vagyok az ágyban? És honnan tudjam, hogy akkor nem lesz-e valami bajom, ha nincs magánál?
21/L
Nem te vagy a primitív hanem a szokás. A rokonaimat pedig nem én választom, főleg a távolit. :)
Egyébként megjegyzem, hogy a legkeményebb fűtől is maximum olyan állapotba lesz mintha megivott volna 3 sört. Kemény.
Annyira hülyék vagytok, hogy leírhatatlan. Az egész világ egy színjáték. Mutatják nektek a példát, a követni valót, megmondják nektek, hogy mi a helyes, ti birkák pedig elhiszitek. Parázzál csak rá, hogy szívni akar a pasid szex előtt, aztán edd a tartósított(=mérgezett, biológiailag megölt)kaját, az évi 50 kilo cukrot és idd klórozott vízet. Légy kiváló tagja ennek a csodálatos társadalomnak! :D Ébredjetek már fel...
Tipkus drogos/alkesz/cigis duma:
a haverom haverjának az apja is ivott mégis megérte a 100-at tökegészségesen (igaz van 10 000 másik eset mikor az illető gyorsított halálával végződik, de azt CSAK A MÉDIA ERŐLTETI FÚJ!!! az alkohol finom és egésséges mer van benne bé vitamin!!!)
Ugyenez cigis és drogos változatban is sokszor előfordul persze..
"MÉRTÉK."
Magyarországon nemigen ismert kifejezések egyike...
A magyarok mindent túlzásba visznek, a süteményzabálától a drogig mindent.
Lásd listavezető pozicíónkat érrendszeri betegségeknél, cukorbajnál, alkoholfogyasztás arányaiban, depreszióban... A magyar minden csak nem mértéktartó! Talán a "nagy öregek" még azok, de a fiatalok (én korosztályom is) egyáltalán nem az. Igaz ebben a média is nagy szerepet játszik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!