Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéért akar füvezni szex előtt?
Hello, van egy barátom, akivel 1 éve vagyunk együtt, nemrég felvetette, hogy elszívna némi füvet együttlét előtt, én nem tudtam hova tenni a dolgot és enyhén szólva furcsán néztem rá, fogalmam sincs, ez neki miért lenne jó? Ő nyilván elmondta, hogy miért jó, benyomott egy olyan szöveget, hogy teljesebben akarja megélni a kapcsolatunkat, de én nem tudom felfogni, vajon ez a valós indok, vagy sz.r vagyok az ágyban? És honnan tudjam, hogy akkor nem lesz-e valami bajom, ha nincs magánál?
21/L
Fiatal, hebehurgya, ki akar próbálni mindent, feszegeti a határait - ha hagyod. Nyilván ez egy kockázatos dolog, de szerencsére ő mindezt pont leszarja.
"teljesebben akarja megélni a kapcsolatunkat" = ki akar próbálni minden f.szságot, amit az idióta haverok a fülébe ültettek. Csak szebben fogalmazta meg, hogy eladhatóbb legyen a termék. Sok boldogságot!
20L
Mellesleg a nikotin sejtméreg. A tetrahydrocannabinol pedig bizonyos rák típusokat gyógyít, növeli az étvágyat és a sejtek oxigénellátottságát. Például.
Ismétlem, nem a drogok ölnek...kedves kérdező, magadért is aggódhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!