Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ezt gondolnátok?
Van egy férfi, aki nagyon érdekel engem. Ő azt hangoztatta egy közös ismerősnek, hogy a normális nőket szereti, a rib_ncokat rühelli.
Én konzervatív, rendes életű nő vagyok, komoly kapcsolatot keresek, VISZONT a legjobb barátnőmről köztudott, hogy könnyű vérű, ő is tudja.
Nem fogja azt hinni, hogy én is olyan vagyok, csak mert a barátnőm? Most ettől félek.
Befolyásolna ez titeket?
De miért van ez így? Ezen tkintetben a barátnőmmel tűz és víz vagyunk. Én a hűségben hiszek, ő az élet élvezetében.
De ettől függetlenül mindig számíthattam rá. Miért kell ez alapján ítélni? Akkor engem is egy lapra tennétek vele, csak mert barátom? :(
Volt munkahelyemen volt egy nő, aki szóba sem állt azzal a kolléganővel, aki köztudottan csalta a férjét. Ő teljes mértékben elítéli ezt a viselkedést és semmilyen szinten nem kerül kapcsolatba a nővel.
Ha te ezzel a csajjal barátkozol, akkor neked elviekben simán belefér ez a viselkedés. Hogy tudná ő megérteni a te felfogásod vagy te az övét? Milyen tanácsokat tudtok adni egymásnak? Miről tudtok beszélgetni?
Köszönöm!
Figyelj, ez azért nem igaz. Engem nem lát férfiakkal, pláne nem mindig mással. Nem flörtölök senkivel, rá sem úgy nézek, hogy felfalnálak. Szóval azért hatalmas különbség van.
Barátnőm házasként csalja a férfjét, az is őt.
Nekem eddig egy 6 éves kapcsolatom volt, senki más. Szerintem ez is méltóan tükrözi a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!