Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért vagytok ilyen furák"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért vagytok ilyen furák"?

Figyelt kérdés
Nos van egy ismerösöm.Személyesen sose beszélgettünk,csak neten,de ott egész jól elvoltunk.Hol ő írt rám hol én írtam rá.Suliba amikor látjuk egymást akkor meg még köszönni se köszön.Most legutóbb meg írtam neki és na ná hogy nem írt vissza.Komolyan mondom nem értem mire jó ez)
2012. dec. 21. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
2012. dec. 21. 19:03
 2/6 Patrik24 ***** válasza:
Nem a fiúk furák, hanem a te emberismereted sz@r, kifogsz egy ilyet, és ráhúzod mindenkire.
2012. dec. 21. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
ti lányok pontosan az ilyenekhez vonzódtok, ha köszönne neked és tisztelne, akkor meg le se sz@rnád. ez van, tapasztaltam, azóta én is lesz@rom a lányokat és már is jobban tapadnak rám. ti működtök furán.:D
2012. dec. 21. 19:10
 4/6 rebeka1234 válasza:

Biztos tetszel neki es nem mer veled beszélni élőben csak neten

Menj oda hozza es beszéljetek :)

2012. dec. 21. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem egy nagy csajozós a tag, megszokta a neten való ismerkedést, meg beszélgetéseket. No social life... Ilyennel nem foglalkozz, mert ha még le is szólítanád a suliban, olyan zavarba lenne hogy még a nevét is elfelejti. Nem hogy beszélgessen veled...
2012. dec. 21. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a tipikus kis zavarba jövős,gátlásos típus,aki szégyelli felvállalni az érzéseit!Keress valami belevalóbbat!
2012. dec. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!