Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar csajok közül soknak miért van olyan irreális elvárása és miért vannak úgy elszállva maguktól manapság?
Én is megnéztem volna mi a gond a kérdezővel, de én képet nem küldök.
Szóval ha ennek fényében küldesz küldesz, ha nem, akkor nem.
Nő vagyok, és nyers stílusom ellenére tisztességes, nem adnám ki, persze ha én lennék a helyedben nem feltétlenül hinném ezt el, szóval megértelek mindkét esetben.
Nagyon szánalmas vagy DONCSA!Hát ilyenek a magyar csajok..Az elöbb még ott sírta volt palijáról privátban most meg itt csalózik..
Igen volt eg kamu kérdésem ahova feltőltöttem egy csaj seggét koszos lábbal hogy megszívassam a népet,de azt a kérdésemet törölték isha jól tudom.
Amúgy férfi vagyok az a kérdésem volt kamu.Ennyi poén belefér..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Ez volt az előző kérdésed és NEM törölték! Igen én vagyok aki lebuktatott Doncsa! (ráadásul a koszos lábat is én vettem észre!) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!