Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar csajok közül soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar csajok közül soknak miért van olyan irreális elvárása és miért vannak úgy elszállva maguktól manapság?

Figyelt kérdés
Persze tudom mi vagyunk bénák és stb duma következik.Én személy szerint nem vagyok béna mert mindig volt csajom és mindig csurrantt cseppent valami..de viszont megfigyeltem hogy egy idő után hatalmas elvárások vannak,de valakinél már az elején látszódik vagy éppenséggel játsza a megközelíthetetlen hercegnőt!Aztán utam külföldre sodórt és ott szembesűltem azzal hogy ezek a lányok mennyivel másabbak,pozitív értelembe.és akkor jöttem rá hogy nem mi vagyunk bénák hanem ő nekik vannak irreális elvárásaik otthon magyaroszágon.Itt a csajok kevesek és nem ráznak koptatnak le,hanem bármikor szóba elegyednek velem bármlyen bombázóról is va szó,itt nem kellett könyörögnöm egy szexért hanem egyértelmű volt hogy ma lesz egy egyájszakás kalandom és nem csak húzzák az agyam hanem itt dugás lesz...ez csak pl a sok közül,de számtalan különbséget feltudnék sorolni nem csak szex terén hanem mentalításban és kedvességben is sok a különbség..vélemény?
2012. dec. 21. 18:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nő vagyok,küldj ,küldök én is!
2012. dec. 21. 19:08
 22/41 anonim ***** válasza:
Azt a k*rva mindenit,jó nagy csaló vagy!!!
2012. dec. 21. 19:34
 23/41 anonim ***** válasza:

Én is megnéztem volna mi a gond a kérdezővel, de én képet nem küldök.

Szóval ha ennek fényében küldesz küldesz, ha nem, akkor nem.

Nő vagyok, és nyers stílusom ellenére tisztességes, nem adnám ki, persze ha én lennék a helyedben nem feltétlenül hinném ezt el, szóval megértelek mindkét esetben.

2012. dec. 21. 19:36
 24/41 anonim ***** válasza:
Nem küldtem képet,ő sem küldött nekem!Viszont én már egyszer összefutottam itt vele és most esett le,h a neve honnan ismerős! Akkor egy nő személyében írt nekem!
2012. dec. 21. 19:39
 25/41 anonim ***** válasza:
Na akkor a kérdező most nő vagy férfi? :))
2012. dec. 21. 19:39
 26/41 anonim ***** válasza:
Passz!! :D De most azt állítja priviben,h férfi és gondolom a kérdése alatti kommenteket elfelejtette olvasgatni(már mint ezeket)! :D
2012. dec. 21. 19:41
 27/41 A kérdező kommentje:

Nagyon szánalmas vagy DONCSA!Hát ilyenek a magyar csajok..Az elöbb még ott sírta volt palijáról privátban most meg itt csalózik..

Igen volt eg kamu kérdésem ahova feltőltöttem egy csaj seggét koszos lábbal hogy megszívassam a népet,de azt a kérdésemet törölték isha jól tudom.

Amúgy férfi vagyok az a kérdésem volt kamu.Ennyi poén belefér..

2012. dec. 21. 19:47
 28/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk az tényleg poén lehetett, ha feltöltöttél egy jó segget koszos lábbal :DD
2012. dec. 21. 19:49
 29/41 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Ez volt az előző kérdésed és NEM törölték! Igen én vagyok aki lebuktatott Doncsa! (ráadásul a koszos lábat is én vettem észre!) :D

2012. dec. 21. 19:51
 30/41 anonim ***** válasza:

Bazzeg, ennél már csak ez a kép üt nagyobbat:

[link]

2012. dec. 21. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!