Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar csajok közül soknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar csajok közül soknak miért van olyan irreális elvárása és miért vannak úgy elszállva maguktól manapság?

Figyelt kérdés
Persze tudom mi vagyunk bénák és stb duma következik.Én személy szerint nem vagyok béna mert mindig volt csajom és mindig csurrantt cseppent valami..de viszont megfigyeltem hogy egy idő után hatalmas elvárások vannak,de valakinél már az elején látszódik vagy éppenséggel játsza a megközelíthetetlen hercegnőt!Aztán utam külföldre sodórt és ott szembesűltem azzal hogy ezek a lányok mennyivel másabbak,pozitív értelembe.és akkor jöttem rá hogy nem mi vagyunk bénák hanem ő nekik vannak irreális elvárásaik otthon magyaroszágon.Itt a csajok kevesek és nem ráznak koptatnak le,hanem bármikor szóba elegyednek velem bármlyen bombázóról is va szó,itt nem kellett könyörögnöm egy szexért hanem egyértelmű volt hogy ma lesz egy egyájszakás kalandom és nem csak húzzák az agyam hanem itt dugás lesz...ez csak pl a sok közül,de számtalan különbséget feltudnék sorolni nem csak szex terén hanem mentalításban és kedvességben is sok a különbség..vélemény?
2012. dec. 21. 18:29
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Menő srác :) Bírja a strapát :DD

Na igen, érzelmek a szexhez :)) A szerelmes szexhez talán :))

2012. dec. 21. 18:43
 12/41 A kérdező kommentje:
ma 18:41 első válaszoló..honnan tudod hogy nem ott élek?2.5 éves itt dolgozom és élek...erről ennyit.Bárhova megyek oda vannak értem a csajok és nem csak csajok hanem idősebb korosztály is,és rengeteg ismerős beszélt erről hogy a magyar pasikat imádják.Nem úgy mint otthon..imádom hogy itt imádnak a nők!:D
2012. dec. 21. 18:44
 13/41 Lilikécske ***** válasza:
75%
Nem az elvárásaink irreálisak, csak te vagy túl kevés. Csak mert nem járunk minden jöttmenttel, és elvárjuk, hogy nőként bánjanak velünk, még nem vagyunk elszállva.
2012. dec. 21. 18:46
 14/41 anonim ***** válasza:
94%

Fogd már fel, hogy csak azt szeretik, hogy nem hazai árucikk vagy :))

Ez a nők ösztöne, az utódok, tuti vérfrissítés :) Ezért szeretjük mi is a külföldi férfiakat.

2012. dec. 21. 18:46
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nőket kéne keresned, nem ribiket, és akkor más lenne a véleményed.
2012. dec. 21. 18:55
 16/41 anonim ***** válasza:
89%

A magyar nők nem dugnak minden szembejövől = irreális elvárásaik vannak.

A hülyék kérdéseitől, mentsd meg, uram, minket ;)

2012. dec. 21. 18:56
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Küldj már képet! Olyan kíváncsi vagyok egy ilyen jó pasira!!
2012. dec. 21. 19:03
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Az az állításod, hogy Magyarországon sok a ribi, külföldön kevés, nem mond kicsit ellent annak, amit a kérdésben írtál, miszerint ha egyéjszakás kalandot szeretnél, a külföldiek kevésbé ráznak le, mint a magyarok? :D
2012. dec. 21. 19:04
 19/41 anonim ***** válasza:
27%

"Tudod, az itteni nőknek vannak reális elvárásaik, igényesek, és nem csak egy két lábon járó f*sz kell nekik."

na, itt elkapott a röhögés! Marha igényesek ám a magyar nők. Azért állnak össze mindenféle söpredékkel, a normális fickókat meg lekoptatják. Vajon miért van annyi "Van még normális fickó a világon?"-kérdés.

Azért, mert aki normális, értelmes, az nem is férfi a szemükben.

2012. dec. 21. 19:06
 20/41 A kérdező kommentje:

ma 19:03

Ha nő vagy küldök de csak ha te is magadról ja és persze ha elárulod a korod.

2012. dec. 21. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!