Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit mondanátok egy fiúnak aki közli veletek h nagyon fáj a fütyije?
Figyelt kérdés
És ez a fiú aranyos és kedves szokott lenni veletek, és ezt közli veletek pl felfázás miatt v azért mert megütötte/megütötték neki. Ezekre a változatokra kellenének válaszok, köszi :)2012. dec. 21. 14:18
1/21 anonim válasza:
Én sürgősen elküldeném orvoshoz.
2/21 anonim válasza:
Tényleg eljött a világvége.
Facepalm.
4/21 A kérdező kommentje:
lány vagyok és ezt mondta nekem egyik fiú akivel jóba vagyunk de nemtudom mit mondjak neki erre :D
2012. dec. 21. 14:27
6/21 anonim válasza:
:DDDD Semmit sem mondanék! A fiúk ritkán fáznak fel. Amúgy meg ki/mi üthette volna meg? Azt mondanám neki, hogy jegelje :D
7/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
és segítenétek a jegelésben? :D
2012. dec. 21. 14:55
8/21 Shai-Hulud válasza:
Azt, hogy egy alapos masszázs segíthet a dolgon.
De ha szépen megkér, akár kézrátétellel is tudok gyógyítani...
9/21 anonim válasza:
Azt válaszolnám, hogy együttérzek vele.
10/21 A kérdező kommentje:
utolsó: az túl gyanús lenne :D
2013. jan. 1. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!