Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mivel töltitek az utolsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mivel töltitek az utolsó napotokat?

Figyelt kérdés
Mivel úgy is itt a világvége, gondoltam megkérdezem. Jelenleg nincs barátnőm, de szívesen átszexelném az elvileg utolsó napomat, ha volna itt egy magányos csaj, aki hasonlóan gondolja.

2012. dec. 20. 22:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó nem is rossz, támogatom
2012. dec. 20. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:

# 10/10 ma 22:58

Bakker, mekkora poén!!!

Holnap lecsapom a villanyautomatát...

2012. dec. 20. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
szeretném megünnepelni a szülinapomat :)
2012. dec. 20. 23:05
 14/17 anonim ***** válasza:
az a jó a világvégében, hogy a sok nyomorék, aki várja nem tudja majd mondani, hogy "ugye megmondtuk"
2012. dec. 20. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Gladozok.eddig discoba voltam.jé túléltem a világvégét péntek van.
2012. dec. 21. 00:03
 16/17 anonim ***** válasza:
utolsó még ne igyál előre, simán meghalhatsz, vigyázz magadra.( Nem akarlak meggyilkolni, ne vedd fenyegetésnek.:P)
2012. dec. 21. 10:20
 17/17 anonim ***** válasza:
En takakitottam, hogy ne maradjon koszos a lakás, hátha igy kiméletes lesz velünk ez az elképzelt világvége. Komolyan jól meg lettünk, lettek kavarva az emberiség.
2012. dec. 21. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!