Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
Na, ha 14 éves vagy, akkor biológia órán lesz róla szó, vagy már volt, csak te nem figyeltél.
12/19 anonim válasza:
14 évesen még nem tudod az igazi okát? Hát te is max. az iskola mellé járhattál!
13/19 A kérdező kommentje:
Nekünk nem dumumálnak ojasmiról biológia órán
2012. dec. 21. 07:46
14/19 A kérdező kommentje:
ááá mindegy majd másik oldalra felltetszem a kérdést ott majd válaszolnak ha ti nem akartok
2012. dec. 21. 07:47
15/19 anonim válasza:
A google-t ismered? Ha oda beírod pl. ezt,hogy az ember szaporodása, biztos vagyok benne,hogy jó néhány oldalt ki fog dobni,ami ezzel foglalkozik. Találtam is egy jó kis oldalt, de nem linkelem be, tanuld meg használni a netet, ne csak a faszbookot ismerjétek már annyira.
16/19 anonim válasza:
"ojasmiról biológia órán"
Max. olyasmiről.
17/19 anonim válasza:
"ne csak a faszbookot ismerjétek már annyira."
Látszik is a nagy faxpúkosok értelmi szintje! Némelyik írni se tud. :) Amúgy meg egyetértek, hogy ha valaki ennyit nem tud kikeresni az sz.ja össze magát!
18/19 anonim válasza:
Oké, hogy a neten kikereshette volna, igaz. Akik meg hülyeségeket írtak, nem tudom hány évesek, de a fiatalabbakkal is tudni kéne dumálni. Nem kellene ilyen lekezelően beszélni.
19/19 anonim válasza:
Eleg nehez olyannal dumalni,aki nem tudja ertelmesen kifejezni a gondolatait.
Attol,hogy fiatal valaki,meg nem kell ertelmi fogyatekosnak lennie.
Amugy a kerdes ugy kamu,ahogy van.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!