Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha a kávézóba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a kávézóba a csaj kérdi tőlem hogy cukrot kérek e a kávémba, és én azt felelném hogy nem mert így is elég cuki vagyok már. Szerintetek mit szólna hozzá? :D

Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jaj de bírom amikor ez a sok erkölcsös és magányos kocka jófiú meg jólány megszólal... ne hidd el amit mondanak, ez egy jó szöveg és igen, nevetni fog, de nem azért mert ciki vagy, hanem mert tényleg vicces és kell hozzá némi intelligencia, hogy kitalálj egy ilyen humorbonbont, még ha nem is te találtad ki. Szóval értékelni fogja. de szokj hozzá, hogy erre a gyk.-ra 90%ban besavanyodott, negatív, kocka, az életben sikertelen egyének járnak az időt múlatni.:)
2012. dec. 19. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Erőltetett, elcsépelt poén. Azért ha én lennék a csaj helyében valószínűleg megeresztenék egy vigyorgást udvariasságból, ha a vendég viccesnek akarja érezni magát, hát érezze, rajtam nem múlik. :)
2012. dec. 19. 20:49
 13/14 anonim ***** válasza:
max. egy kényszermosoly,de meglenne a véleményem.:D
2012. dec. 19. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha már mindenképp ilyen béna szöveg kell: akkor elég édes vagyok így is.

Ha már előre ki kell találni a poénokat, régen rossz. Amúgy sem egy egyedi szöveg, pláne erőltetetten übergáz. :D

Én tuti kiröhögnélek. Nem ezen ítélnélek meg alapvetően, de megállapítanám, hogy a humorod elég szar. xD

Vagy inkább önfényezés helyett bókolj a csajnak, hogy nem kell cukor, elég édes vagy te is, vagy nemtom, de az is erőltetett szöveg lenne nekem. :D

De hát kinek mi jön be persze. :D

2012. dec. 20. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!