Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! A lány tényleg egy "tárgy"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A lány tényleg egy "tárgy"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban fiúk/férfiak válaszát várom.

Sokszor hallottam már vagy akár olvastam is itt GYK-n nem egy olyan szöveget, ahol úgy írtok a lányokról, mint valami tárgyról. Például a "megd*gja a nőt vagy tunkolná". Valahogy olyan gusztustalan ez a stílus. Ti nem úgy érzitek? Tényleg csak holmi "tárgy"-ként tekintetek ránk, akit "jól meg lehet b*szni" ? (Elnézést a kifejezésért.)

Persze tisztelet a Kivételnek, mert azért vannak ilyenek is, úgyhogy nem akarok általánosítani, csak a véleményetek/hozzáállásotok érdekel evvel kapcsolatban.

Bocsi, ha kicsit hosszúra sikerült! Légyszi csak normális válaszokat adjatok! Előre is köszönöm, sziasztok! :)

2012. dec. 19. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Így a férfiak egymás között, meg a neten névtelenül beszélnek. Azért a barátnő szemébe nagyon kevesen merik ezt megtenni.

De valahogy izgató is, ráadásul a nőknek is tetszik, de csak akor, ha szimpatikus a pasi.

2012. dec. 19. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Idézném Moammer Kadhafit:

A nő is ember. De a nő beteg, mert havonta egyszer vérzik, ezért türelmesnek kell lennünk vele.

2012. dec. 21. 02:00
 13/19 anonim ***** válasza:
A naivabb fiúk számára nem.
2012. dec. 22. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Én a nőket drága ékszernek tartom (persze, ezt az igényes, igazi nőkre/lányokra értem és természetesen képletesen), nem tárgynak. Az ékszerre, ugye meg nagyon kell vigyázni. Nagyon tisztelem a női nemet, ha egyszer, végre megtalálom a szerelmet, nagyon megfogom becsülni azt a lányt/nőt aki mellettem fog állni!

Azokat a fiúkat, akik lányokat csak tárgynak tekintik, nagyon megvetem.

2012. dec. 22. 17:14
 15/19 anonim ***** válasza:

En szemely szerint nem tekintek ratok targykent, es nem is ertem meg kepletesen sem ezt a feltevest.

En mindenkivel, nemtol fuggetlenul ugy viselkedek, ahogy az adott szemely azt kierdemli. Ez fuggetlen a nemtol.

Miert lennek kedves valakihez, aki lathatoan semmibe vesz, vagy forditva nem leszek hideg, s lekezelo egy lannyal, csak mert PL:nem az esetem. Ettol meg lehet, igazan kedves es megnyero, maximum nem lesz koztunk semmi tobb.

2012. dec. 22. 17:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Idézném Moammer Kadhafit:

A nő is ember. De a nő beteg, mert havonta egyszer vérzik, ezért türelmesnek kell lennünk vele.

beteg? már bocs de én úgy tudom hogy mi lányok átlagosan azért élünk tovább, mert ezáltal tisztul a vérünk.. ráadásul elszenvedünk vele, mi éljük át a szülés fájdalmait, a kaja főzést, de ugye ez egy alap dolog..

2012. dec. 22. 18:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint Khadaffi is egy betegsegbol jott letre? Tehat o maga is beteg... milyen igaz
2012. dec. 22. 18:31
 18/19 Emberek ***** válasza:

személy szerint elítélem azokat akik "tárgyként kezelik a lányokat/nőket. akik ilyet csinálnak, azok vagy ezt látták a szüleiktől, vagy az anyjuk nem nevelte meg őket. írtad, hogy "tisztelet a Kivételnek". én nem ego-ból, de kivétel vagyok.. és mielőtt lepontoznak, azelőtt meg is mondom! nem vagyok szépfiú, nincs menő dumám, de ettől függetlenül tisztelem a lányokat. a kapcsolatomnak sem amiatt lett vége, mert bunkó voltam a lánnyal, hanem egyéb más okokból ami nem tartozik a nyilvánosságra. akik meg nem képesek arra, hogy emberként kezeljék, megértsék a lányokat/nőket, üzenem nekik csak sajnálni tudom őket!

Üdvözletem!

Ui.: akik lepontoznak, azok meg nézzenek magukba, és gondolkodjanak el rajta, hogy mi vonatkozik rájuk a leírtakból!

2012. dec. 22. 19:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezek szerint tényleg vannak még olyanok, akik normálisan vélekednek a nőkről/lányokról! Ez egy kis reményt azért még ad, köszi! :)
2012. dec. 23. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!