Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A lány tényleg egy "tárgy"?
Sziasztok! Elsősorban fiúk/férfiak válaszát várom.
Sokszor hallottam már vagy akár olvastam is itt GYK-n nem egy olyan szöveget, ahol úgy írtok a lányokról, mint valami tárgyról. Például a "megd*gja a nőt vagy tunkolná". Valahogy olyan gusztustalan ez a stílus. Ti nem úgy érzitek? Tényleg csak holmi "tárgy"-ként tekintetek ránk, akit "jól meg lehet b*szni" ? (Elnézést a kifejezésért.)
Persze tisztelet a Kivételnek, mert azért vannak ilyenek is, úgyhogy nem akarok általánosítani, csak a véleményetek/hozzáállásotok érdekel evvel kapcsolatban.
Bocsi, ha kicsit hosszúra sikerült! Légyszi csak normális válaszokat adjatok! Előre is köszönöm, sziasztok! :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Kedves 1#, köszi, de nem azért fel ezt a kérdést, mert "nincs annyi eszem", hanem mint írtam, a TI véleményetekre vagyok kíváncsi. :)
Én a nőkre "fogalom" ként tekintek.
Amúgy csak vicceltem. Persze van köztetek is olyan akik inkább egy szobanövény szintjén vannak, mind agyilag, mint érzelem/empátia. Embere válogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!