Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hazudnátok ebben a barátotoknak?
Figyelt kérdés
az hogy nem azért kérdem mert nem hiszek a barátnőmnek csak nekem ez nagyon fura és nem tudom elhinni mert nem vagyok semmiben megelégedve magammal :S na az van hogy amikor elsőnek megfogta a farkam akkor tökre meglepődőt hogy milyen nagy és még mindig van olyan hogy dicséri a méretét, de én nem érzem olyan nagynak :S szóval lányok mondanátok a barátotoknak ilyet csak mert jól esik neki?? :D2012. dec. 19. 16:35
12/19 A kérdező kommentje:
igen hát lehet irigykedni öreg!! :) de én egyszer nem mondtam vagy kérdeztem hogy nagy sőt inkább mondtam hogy "ne számíts valami nagyra mert nem nagy" ezt mondtam neki öszvisz magától dicsérte meg :D
2012. dec. 19. 17:10
13/19 A kérdező kommentje:
hát nagyából 18,5 és 19 között van nem tudom a pontos értéket :$ :)
2012. dec. 19. 17:16
14/19 anonim válasza:
ez szerintem is nagy (és lány vagyok).
15/19 A kérdező kommentje:
rendben köszi a választ :D de nekem nem tűnik annak xD na de abba hagyom mert mindjárt jönnek a beszólások hogy itt fényezem magam milyen nyomi vagyok meg társai :) de köszi mindenkinek aki kommentelt még aki negatívat is :D
2012. dec. 19. 17:23
16/19 anonim válasza:
Még is milyen nagyot akarnál? És oké, mondjuk neked nem tűnik nagynak, de csak tudod, hogy az átlag olyan 15 körül van. Áhh ne idegesíts már!
L
18/19 A kérdező kommentje:
Nem az van velem hogy izgulok hogy nem vagyok jó vagy ilyenek hanem alapból nem tudok magammal megelégedni semmiben és ezért :$ utolsónak azért mert féltékeny vagy attól még nem kamu :D
2012. dec. 19. 22:18
19/19 A kérdező kommentje:
És 16 os köszi a választ :)
2012. dec. 19. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!