Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engem választanak a lányok akikre hajtok?
Ez már a harmadik eset volt, hogy a lány akire hajtottam másik srácot választ. Nagyon szomorú vagyok. Ez nem egyszerű barátzóna, mert olyanokat is beszélünk, hogy "de jól összejöttünk", aztán írnak egy levelet, hogy inkább ne erőltessük a kapcsolatot, mert van egy másik srác is aki miatt összezavarodott vagy hasonló.
Próbálok figyelmes kedves és vicces lenni mindenkivel, a bunkózás meg a kocsögösködés egyáltalán nem az én stílusom.
Lehet, hogy túlzottan figyelmes vagy és "meg akarsz felelni" nekik, hogy ne taszítsd/veszítsd el őket, ami valamilyen szinten érződhet is.
Vedd egy kicsit lazábbra a dolgot és próbáld úgy megközelíteni a lányokat, hogy eleinte csak "haverkodni" akarok és egy jót beszélgetni..Majd figyeld a jeleket, hogy milyen visszajelzéseket kapsz az adott illetőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!