Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy csak arra kellek, hogy elfeljtse az exét?
Október közepe óta beszélek egy sráccal, akinek előtte két hete lett vége, egy két éves kapcsolatának.(ezt nem tőle tudom, ő nem beszél erről)
Nagyon jól elbeszélgetünk, én nagyon megkedveltem. Már találkoznék is vele, az elején még azt mondta, hogy nem akarja elsietni a dolgot... ezt meg is értettem, én sem akartam, csak jó lett volna találkozni.
Holnaptól január elejéig mindketten szabadok vagyunk (nekem nincs sulim, ő nem dolgozik addig). Megint szóba hoztam a találkozást, ő azt mondta oké. Ez hétvégén volt és akkor írta, hogy szerdától ráér....
Nem tudom mit vár... ő nem ír, hogy akkor mi legyen...
Komolyan azon gondolkozom, hogy ő nem is akar találkozni és csak szórakozott velem eddig :(
(2. válaszoló vagyok) Tudom, hogy várod már, hogy találkozzatok, és el is fog jönni az ideje. Próbáld meg valahogy elterelni a gondolataidat (áhh, ezt én magam sem gondolhatom komolyan, hisz lehetetlen, hogy sikerüljön) :)
Ha néhány napig nem jelentkezik, feltétlenül érdeklődj felőle. Sok szerencsét! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!