Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen méret? Többi lent
Figyelt kérdés
16-16,5 centi és 4,45 az átmérője.. kicsi vagy nagy szerintetek milyen?2012. dec. 17. 19:36
11/20 A kérdező kommentje:
takarodj mar innen :)
2012. dec. 17. 20:17
12/20 anonim válasza:
Ne ugass te kis bu*i, ha segíteni szeretnék neked. Ha ennyire okos vagy te kis majom akkor minek kérdezgeted?
13/20 anonim válasza:
Nyomd a kutyába, hiszen a kutyát nem érdekli xD
14/20 anonim válasza:
A nagy átlag valahol 15-16 centinél van.
Szóval tökre normális, ha olyan hosszú.
Átmérőre szintén nem rossz, annak fogalmam nincs hogy mi az átlagos értéke, de a tied nem tűnik kicsinek.
15/20 anonim válasza:
4,45...azért a Digitális tólómérő használata befigyel. Komolyan vettél -10 ezer FT-ért,hogy század mm pontossággal lemérdd a fütyid? Ember. :)
16/20 anonim válasza:
Biztos mérnökember oszt' vót otthon :D
17/20 A kérdező kommentje:
nem csak átmértem egy szalaggal és elosztottam 3,14-el .. :) így olvastam az egyik kérdésnél ha kell linket is adok :) !
2012. dec. 20. 21:35
18/20 anonim válasza:
Én a nagyobbat szeretem. 16-17 alatt nem lehet olyan jókat "játszani". Bár lehet, hogy nekem vannak nagy igényeim. Bocsi.
19/20 macintosh válasza:
Kérdezô! Nem az átmérô számít hanem a kerülete. Hiszen nem csak a szélességét tolod be a punciba hanem a kerületét. Nekem 14 cm a kerülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!