Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, lehet még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, lehet még valami belőle?

Figyelt kérdés

Szóval,van egy lány,akivel régebben úgy volt,h randizunk,de aztán meggondolta magát,mert h nem elégé magabiztos,meg ilyenek és nem jöttünk össze.

Most,a szünetben,viszont elég jól kijöttünk egymással msn-en és persze finoman most is nyomulok rá,de ahányszor megkérdezem még mindig nem akar velem járni.Azonban még mielőtt azt hinnétek,h zaklatom,azt mondja,h nem zavarja őt.Szerintetek ha az új iskolaévben többször taliznánk,meg dumálnánk(mivel mindketten koleszosok vagyunk),akkor össze jöhetne valami,vagy ez már veszett ügy?

2009. aug. 22. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
persze, hogy lehet valami. semmi sem remenytelen:)
2009. aug. 22. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem nem, ha xy-szor nemet mondott, xz-szer nem fog igent.
2009. aug. 22. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Másodiknak:

Nem olyan biztos az.:)Mostani barátom 1,5 évig kérdezgette,eddig mindig nemet mondtam.És nem,most sem azért mondtam igent,h abbahagyja.:)

Sztem lehet belőle valami,próba cseresznye :)

2009. aug. 22. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző, hát nem tudom, én arra hajlok, hogy ez az állandó járnál velem szöveg elriasztja
2009. aug. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!