Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mi lehet belőle? Nem sok jó, igaz?
Figyelt kérdés
van 1 menő srác sok haverral és sok volt bnővel és 2 csaj. az egyik tipikus nagyonjo csajnak számít a másik kicsit furának minden szempontbol. a bomba csajt régóta ismeri a srác a másikat nem nagyon rég. nem nagyon lehet tudni hogy mit akar a srác mivel egy este mindkét csajjal smárolt persze ők ezt nem tudják. az első lány aki nagyon jól néz ki össze akar jönni a sráccal a másik lány meg fura és nem tudja. a fiúnak lehet hogy a második lány bejön de az első nem igazán annak ellenére hogy jó nő. hogy folytatódhat ez a sztori??2011. aug. 1. 01:04
1/8 anonim válasza:
a gyűrűt Mordorba kell vinni-mondta a menő srác
2/8 anonim válasza:
smárol mindkettővel
sexel mindkettővel
gyerek mindkettőtől
3/8 anonim válasza:
Majd én elviszem! mondta az egyik csaj
4/8 anonim válasza:
Szerintem a másodikat válassza, mert az nem kínálta fel magát tálcán :)
5/8 anonim válasza:
a drágaszágom!-szólt közbe a fura csaj
6/8 anonim válasza:
Adjátok nekem a drágaszáááááágot!! Ő az enyééém, és a tangám is sexy!- így az első lány.
A viccet félretéve, kedves kérdező, te vagy a "fura" lány? Mi az hogy fura?? Mit értesz ezalatt? És te is csak szeretnéd ha így folytatódna a sztori, de legbelül, tudod, hogy esélyed sincs, mert téged alig ismer, és még fura is vagy.
16/L
7/8 A kérdező kommentje:
nem én egyiksem vagyokxd
2011. aug. 2. 14:03
8/8 anonim válasza:
Omlóóósz drágaszzzzááág.. azért fura a csaj mert ő Gollam? Mert az tényleg fura lenne....
te vsgy a fijú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!