Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak megjátszotta magát, ugye? Bármit tettem volna nem jöttem volna ki jól belőle?
Egy hete találkoztam egy lánnyal, többször csókolóztunk ölelkeztünk, fogtam a kezét, mindent megtettem amiért egy lány oda lehet.... 3 napig játszotta facebookon hogy szerelmes belém én el akartam vinni egy vidéki városba amolyan kisebb nászútra és komolyabb ismerkedős randira.
Visszariadt, közölte, hogy csak pár órát ér rá és redukálta a dolgot amit amúgy varázslatosan elterveztem kettőnknek egy büdös pesti mozizásra ami borzalmasan sikerült.
Amikor találkoztunk azt is alig hagyta, hogy megpusziljam, közölte, hogy lassítsunk és kezdjük elölről, még a kezét sem foghattam meg. Egyszerűen megakadályozta, hogy kedves legyek vele és kicsit fel is idegesített de lenyeltem a dolgot.
Hogy még furább legyen a helyzet iszonyat szépre kinyalta magát, nagyon különlegesen nézett ki, de nekem így már nem ment, főleg ott pesten... a moziban fogtam a kezét, próbáltam megcsókolni, nem ment, kihívott hogy beszélgessünk, közölte, hogy megismerkedett egy másik sráccal aki jobban tetszik neki meg úgy érzi szerelmes belé. ez beadta a kulcsot, főleg, hogy meghívtam a mozira, feltöltöttem a teloját, vettem neki ajándékot.
Visszamentem de már nem fogtam a kezét csak fásultan néztem magam elé, erre úgy láttam, hogy elkezd sírni.
Erre megfogtam a combját, de csak amolyan támogatófélén, visszavettem a 3d szemüveget és úgy csináltam mintha semmi sem történt volna, néztük a filmet.
A film végénél 3 méter távolságot tartott... éreztem hogy elveszítettem a férfiasságot a szemében, bármit teszek, már nem vesz emberszámba, rossz volt, kicsit kiakadtam, elég rossz hangnemben váltunk el, közöltem, hogy átb.szott a szemére hánytam mindent....
váltottunk pár smst miszerint én tényleg csak azt akartam tőle és megjátszottam magam stb, végül az apja vette fel a telefont... facebookon letiltott és nem tudom mit írhatott a társkeresősöknek és miért kellett így megbosszulnia a történetet, de már a társkereső accountom is ki lett tiltva az összes kapcsolatommal és levelezésemmel.
Én rontottam el nagyon a türelmetlenségemmel és bunkóságommal, vagy ez a lány volt egy önmagát megjátszó nem normális p.csa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!