Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent bármit is?
Pár napja volt egy randim egy fiatal lánnyal, minden a szokásos módon alakult, de valami többet éreztem, a szokottnál lelkesebb volt. Megcsókoltam, nekem azt mondta, és látszott is rajta, én voltam neki az első.
Elvileg jövőhéten folytatás, de sajna már megszoktam a kellemetlen meglepetéseket, kicsit önbizalomhiányos, de egyébként gőzerővel ismerkedett ebben az időszakban, lehet, hogy túlesett az első csókon és most felbátorodott valami "komolyabb" sráchoz? Nem tudom, én úgy éreztem kötődött, de nekem is ő volt régóta az első és nagyon rányomultam, fogtam végig a kezét, puszilgattam. Legalább 4x csókolóztunk :)
Írtam neki azóta a fbon, de még nem reagált rá, természetesen kivárom, de ez most vagy jó, vagy nagyon rossz jel.... nem tudom, nem akarom túlgondolni sem, de az se jó, ha elúszik. Még 1 ilyen kedves lányka nincs a földön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!