Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lehet vonzó számotokra egy csinos RÖVID hajú lány?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 22:16
14/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ilyen! 21f
16/20 anonim válasza:
Egy ismerősöm azt mondta hogy annak a pasinak tetszenek a rövid hajú lányok akinek az anyukája is rövid hajú . Ezért valamiféke tudatalatti miatt vonzó neki a rövid hajú fiatal lányok. Aztán kicsit idafigyelve nekem beigazolódott. Az én anyukám is rövid hajú és mindig is tetszettek nekem az ilyen fazonú csajok. A képen levő hölgy is dögös
17/20 anonim válasza:
14-es voltam, az én anyukám is rövid hajú.. Fura. :D
18/20 anonim válasza:
Nekem is rövid hajú meturom, de állatira nem tetszenek a rövidhajúak. Anyámon is borzasztó, igaz neki nagyon gyér, gyengeszálú haja van, nem nől neki gyorsan, de akkor is. Nem néz ki jól. Régi képein hosszabb volt, jobb is volt.
20/20 anonim válasza:
Hát a fiuk 90% megnézi ,hogy emberi e az arcod és ha az stimmel jön a fenék ha az szép akkor lesz pasid 1000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!