Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 honapja szeretem. Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 honapja szeretem. Mikor lesz mar ennek vege?

Figyelt kérdés

Bocsanat az ekezet miatt.

augusztusban talalkoztam vele, rogton beleszerettem. Elso szerelem. Csokoloztunk, es elhitette velem, hogy van nala eselyem. Osszvissz 3szor talalkoztunk, utana nem keresett, es en sem ot. Leirhatatlanul hianyzik, es nagyon szeretem. Neha latom, mert kozel lakunk egymashoz, es akkor gyonyoruve valik az egesz napom. Erte kelek fel minden reggel, erte csinalom vegig a napjaimat. Erzem, hogy szerelmes vagyok.. Mikor lesz mar ennek vege? Nem akarom erezni ezt a szornyu erzest, es nem akarok minden pillanatban ra gondolni. Ugysincs nala semmi eselyem, a korkulonbseg miatt.

En: 15/L, o: 20/F

2012. dec. 16. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:

1 beleszeretsz másba

2 valami olyan történik ami miatt kiábrándulsz belőle

3 18 hónap után nem termelődik már a szerelem hormon :)

2012. dec. 16. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, én már 2 éve vagyok reménytelenül szerelmes, 4 hónap az semmi, akkor én még bőven végigbőgtem minden éjszakát. Egyszerűen nem tudok más srácra úgy nézni, mint pasi. Tudom, hogy ez nem vigasztal, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem lehet tudni, mikor lesz vége.
2012. dec. 16. 17:15
 3/3 A kérdező kommentje:

1.: nem tudok beleszeretni masba.:(

2.: az ejszakakkal en is igy vagyok, neha a nappalokkal is.. En sem tudok ranezni masra, es nem is erdekel mas, mert hozza senki nem er fel..:(

2012. dec. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!