Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon gáz, ha egy lánynak nem fehér a foga?
Figyelt kérdés
Attól még, hogy nem tökéletesek a fogai lehet esély rá, hogy randiztok vele? Nem ennyire rossz a helyzet, de mutatok képet: [link] (Nem én vagyok a képen!! :D) 16/L2012. dec. 16. 12:42
11/16 anonim válasza:
Nagyon cuki a kutyus a képen:D
12/16 anonim válasza:
Ez borzasztó. Kicsit olyan,mintha most zabált volna fel egy nagyadag körözöttes kenyereté, és még ott lepné a fogát. Gáz! Ez ellen lehet tenni, csak ar agyogóan fehér fogak a szépek! Nekem csak az tetszik, csak olyannal menne a csók. Szájhigiénia kötelező nálam!
13/16 anonim válasza:
Nem. Én még azt is szeretem ha picit csálé. Nem szeretem a tökéleteset.
14/16 anonim válasza:
csók után találjátok ki mit ettetek XD
15/16 A kérdező kommentje:
hogy mért nem az én fogamról..? nem akartam magamról képet felrakni ide:/ de ha küldesz privit, küldök képet!
2012. dec. 16. 22:13
16/16 anonim válasza:
Akkor miért linkelsz másról, a úgy, hogy ő ráadásul gondolom nem is tud róla. Bunkóság ! Ő sem szeretné gondolom. Ja, és tényleg cuki a kutyus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!