Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alacsony illetve a magas lányokról?

Figyelt kérdés
Az alacsony vagy a magas lányok a jobbak?:) Kinek melyik tetszik?:) 18/L (140cm magas)
2012. dec. 16. 12:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%

Alacsony lányok jobbak. Nagyon szeretem őket főleg ha normális alakjuk van és cukkerek. Igazából az lenne a normális ha nem 185 cm-es vadállatok lennének (van ilyen).

Igazából volt, hogy nálam magasabb is akart valamit, belefért volna, de aztán elmúlt...

140 cm? Lehetetlenség! Általános iskolában is magasabbak ennél! Tiszta anime feeling! =D Rózsaszín hajad nincs véletlenül?

Egyáltalán, hogyan beszélgetnénk? 80 fokban lefele nézek? Sámlira állsz? Emeljelek fel a szintemre? Hát ez nagyon jó! :'D

Köszönöm ezt a kérdést jól esett!

2012. dec. 16. 12:42
 12/21 anonim ***** válasza:
utolsó!én voltam az első válaszoló volt már dolgom törpével :D Léteznek!
2012. dec. 16. 12:46
 13/21 ASOT ***** válasza:
az alacsony lányok azok alacsonyak, a magasak pedig magasak ennyi a véleményem.:)
2012. dec. 16. 13:11
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát... A magasakra bukok, de még csak alacsonnyal jöttem össze. Bővebben: 191 cm vagyok, nekem 170 alatt alacsony a lány, és 180 környékén magas. A magas, hosszú hajú, vékony lányok 90%, hogy bejönnek, de sokkal több a 160-170 körüli, pici, aranyos lány abban a halmazban, akivel hajlandó vagyok. Ami nem azt jelenti, hogy mind tetszik, vagy, hogy engem különösképp kedvelnének, csak nem ribancok, etc. 140 azért már durva, de nem tartom kizártnak, hogy kibírnám!:D Azért alapvetően nem bánom, ha legalább felülről karcolja a 165-öt!:)

18F

2012. dec. 16. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:

140 centi??? :D nem baj az.

Nekem egyébként a kicsi nők úgy 165 centisek állati aranyosnak néznek ki. Vonzzanak nagyon, valahogy nagyon pátyolgatnám őket. Magas lányok nem tetszenek 180 centi felett. Nem is aranyos, meg nem is nőies. A legtöbb férfinél is magadabbak, egyszerüen csak a létrákkal összeegyeztethetőek. 178 centiig rendben vannak nálam a nők. Azok okésak, őket máshogy tudnám szeretni. De szerethetőek, nagyon is. Hogy melyiket választanám mégis? a valamivel magasabbat, mert felnőttesebb kicsit kinézetre.

2012. dec. 16. 14:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Én csak 165cm magas vagyok, de nem sok jót tapasztaltam az alacsony lányokkal kapcsolatban. Nagyon el vannak szállva és kb. mindegyiknek van már pasija. Bár a magassabb lányoknál sem tapasztaltam semmi jót, igaz náluk kevésbé próbálkoztam még eddig, de lehet több lélek van bennük, mint az alacsony lányokban.
2012. dec. 16. 14:44
 17/21 anonim ***** válasza:
erre mondják, hogy seggdugó?
2012. dec. 16. 14:56
 18/21 anonim ***** válasza:
Ht az attól függ előző, hogy ki mondja kinek. MErt már egy 165 centis is lehet seggdugasz, de annak meg egy 140 centis lesz az. Egyszerüen tudni kell megfelelő magasságú partnert váalsztani.
2012. dec. 16. 15:07
 19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) hát ilyen vagyok és ekkora is maradok : a kérdést kíváncsiság keretében írtam ki mert tudni szerettem volna hogy kinek mi tetszik:) köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. dec. 16. 17:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Hogy a rákba van neked B-s jogsid, mikor az első ülésekre 150 centinél alacsonyabbak nem is ülhetnek??!! Gyerekülésben szerezted??
2012. dec. 16. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!