Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alacsony illetve a magas lányokról?
Alacsony lányok jobbak. Nagyon szeretem őket főleg ha normális alakjuk van és cukkerek. Igazából az lenne a normális ha nem 185 cm-es vadállatok lennének (van ilyen).
Igazából volt, hogy nálam magasabb is akart valamit, belefért volna, de aztán elmúlt...
140 cm? Lehetetlenség! Általános iskolában is magasabbak ennél! Tiszta anime feeling! =D Rózsaszín hajad nincs véletlenül?
Egyáltalán, hogyan beszélgetnénk? 80 fokban lefele nézek? Sámlira állsz? Emeljelek fel a szintemre? Hát ez nagyon jó! :'D
Köszönöm ezt a kérdést jól esett!
Hát... A magasakra bukok, de még csak alacsonnyal jöttem össze. Bővebben: 191 cm vagyok, nekem 170 alatt alacsony a lány, és 180 környékén magas. A magas, hosszú hajú, vékony lányok 90%, hogy bejönnek, de sokkal több a 160-170 körüli, pici, aranyos lány abban a halmazban, akivel hajlandó vagyok. Ami nem azt jelenti, hogy mind tetszik, vagy, hogy engem különösképp kedvelnének, csak nem ribancok, etc. 140 azért már durva, de nem tartom kizártnak, hogy kibírnám!:D Azért alapvetően nem bánom, ha legalább felülről karcolja a 165-öt!:)
18F
140 centi??? :D nem baj az.
Nekem egyébként a kicsi nők úgy 165 centisek állati aranyosnak néznek ki. Vonzzanak nagyon, valahogy nagyon pátyolgatnám őket. Magas lányok nem tetszenek 180 centi felett. Nem is aranyos, meg nem is nőies. A legtöbb férfinél is magadabbak, egyszerüen csak a létrákkal összeegyeztethetőek. 178 centiig rendben vannak nálam a nők. Azok okésak, őket máshogy tudnám szeretni. De szerethetőek, nagyon is. Hogy melyiket választanám mégis? a valamivel magasabbat, mert felnőttesebb kicsit kinézetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!