Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én vonzódom a Tanárnőmhöz? Segítség!
Bocsi, ha rossz kategória. Szóval van egy Tanárnő a suliban, aki elég fiatal és elég jól néz ki. Mindig nagyon kedves velem, jókedvű, mosolygós és segítőkész :) Jókat szoktunk beszélgetni, ő a példaképem. Ha meglátom görcsbe szorul a gyomrom... A múltkor vittem be neki valamit megmutatni és miközben odaadtam neki, remegett a kezem... Szokott simogatni engem és bármiről elbeszélgetünk, nagyon nyitott. Kb egy hete látttam utoljára, de a parfümjének az illatát még mindig érzem...Én is lány vagyok, 16 éves. A fiúkért vagyok oda, ők érdekelnek szexuálisan. Más lányok nem érdekelnek, ő viszont kezd érdekelni szexuálisan is...
Most akkor mi van? Biszex lennék?
Tégnyleg nyugi, én is 2 éve éreztem valamit egy tanárnőm iránt (lány vagyok), és ugyanúgy éreztem a parfümje illatát akármikor, még most is fel tudom idézni.
Elmúlt...
Most egy férfi tanáromba vagyok szerelmes, és ez még rosszabb:(
Nincs ebben semmi rossz. Szimpátia, vonzalom és szexuális gondolatok olykor összekuszálódhatnak.
Én férfi vagyok és azt szoktam mondani, hogy kedvelek annyira férfiakat, hogy a lelkem biszex, de testiségbe nem mennék bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!