Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Vágyom ajkainak ízére.Vágyom erős ölelésére, finom illatára. Gondolataim rá irányulnak. Mindenben őt látom. Sokan szeretnének velem járni, de én ŐT szeretem. Mit kellene tennem?
2012. dec. 15. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Írni neki egy szerelmes verset, mert látom az nagyon megy neked. :)
2012. dec. 15. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért nem tudod agyban eltemetni édesanyád? Azért mert nem adott meg neked elég szeretetet és másban keresed? Minek akarsz Te mind áron egy pótanyát? Felkéne nőni érzelmileg és beletenni a megfelelő fiókba. Meg bizonytalan is vagy és társfüggő. Na talált?
2012. dec. 15. 19:23
 3/5 A kérdező kommentje:
nem:)
2012. dec. 15. 19:25
 4/5 A kérdező kommentje:
A baj ,hogy ő nem szeret. Évek óta nem találkoztunk. Nagyon sokat változtam azóta. Talán megkérem ,hogy találkozzuk..
2012. dec. 15. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Hajrá. :)
2012. dec. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!