Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy lány és beleszerettem.Nem találkoztunk túl sokat de nagyon sokat beszéltünk online. Nem lakunk messze egymástol, párkilóméterre,
Sok beszélgetés alatt úgy tűnt nekem, hogy többet akar, és úgy is csinált mintha többet akarna. Én meg egyre komolyabban vettem a dolgot, és amikor közöltem vele, akkor azt mondta hogy barátként tekint rám. Ehhez képest máshogy viselkedett..
2012. dec. 9. 20:23
1/13 anonim válasza:
Egy fiú és egy lány... az első pillanatban játszanak csupán ... :DDD MEGszoptad öregem :D
2/13 anonim válasza:
egy másik lánnyal, minél hamarabb, így lehet még Őt is kezdenéd érdekelni és még lehetne belőle valami.
4/13 A kérdező kommentje:
17
2012. dec. 9. 20:28
5/13 anonim válasza:
Első, hogy te ennek hogy örülsz!!!!! Te is megszophatod még bunkókám!!!!! Egyébként is a kérdésre válaszolj!!!
6/13 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne vedd túl komolyan, még 17 vagy nem kell annyira komolyan belezuhanni egy csajba, rá érsz még erre. Éljél még egy kicsit. Hamar ismerkedj meg egy másikkal, és meglátod egy hét mulva már el is felejtetted. Nem ér az a csak egy könny cseppet sem. Fel a fejjel kisöreg.
7/13 anonim válasza:
kérdezőnek:
Még nincs lefutva ez a játék. Türelem és szorgalom a titka sok mindennek:)
8/13 anonim válasza:
már mint a csaj nem ér egy könnycseppet sem.
9/13 anonim válasza:
úúúú de félreolvastaaaam.... azt olvastam, hogy "van egy lányom és beleszerettem". Na ezek után egyre kerekedett a szemem, jól van, fáradt vagyok, holnap hétfő..
10/13 anonim válasza:
Hiába teszi féltékenyé, ha csak barátként tekint rá. Tehát másik lány kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!