Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy egy nagyon szép, fiatal nő vetett szemet a férjetekre/párotokra?
Figyelt kérdés
Lehet nem remegő gyomorral ébredni minden nap ilyen esetben? Főleg hogy ők ketten nap mint találkoznak, együtt dolgoznak, barátkoznak!2012. dec. 15. 13:54
21/28 anonim válasza:
jaja, fő a kommunikáció!! neki is tudnia kell eme érzéseidről, és esetleg megnyugtathatna.. mert csak ő tud megnyugtatni, mi nem..:(
22/28 A kérdező kommentje:
Én a gesztusaikból láttam, hogy ez több sima viccelődésnél, van mögötte valami. Egyébként nem vagyok féltékeny típus, és mint írtam, a férjem ezelőtt sokkal zárkózottabb és visszahúzódóbb volt, semmint egy fiatal nővel nyilvánosan nevetgéljen. Ezért gondolom, hogy ez már legalább flört. De lehet, hogy tényleg túlaggódom az egészet.
2012. dec. 15. 14:27
23/28 anonim válasza:
Ha flört akkor sincs semmi. Ebben sem érzelem, sem testiség nincs, inkább csak megerősítés, önigazolás, elismerés.
Szerintem nem kell félned :) De mondom, beszéljétek meg, nincs ebben semmi.
24/28 anonim válasza:
"nyilvánosan nevetgéljen" - azért érzed, ugye, h ez igy elég furi? hát hol szoktak nevetgélni, ha nem nyilvánosan? :D ebben még semmi sincs.. én néha szétröhögöm magam a haverommal, mégis a pasimat szeretem:D de csak annyi h mondott vmi hülyeséget, és azon nevettünk.. bár, na, nem tudom, még kis csitri vok, 22 éves, nem tudom h milyen egy házasság.... de ezt azért mégis tudom tanácsolni, h nevetgélés miatt még ne akadj ki..
25/28 anonim válasza:
Kedves EzioAuditoreDa1216 biztos, hogy van nálad sokkal szebb teremtmény:) nem is kevés;)
26/28 anonim válasza:
utolsó, jól van no, ne törd le az önbecsülését:) mindig jobb azoknak, akik magabiztosak:)
27/28 anonim válasza:
Én pedig 24 :)
Nem tudom hány éves a férjed kérdező, de én olyan 40-50 közöttire saccolom. Nos nekem volt ilyen idős "udvarlóm", aki tényleg akart is valamit. Ő nem érte be ennyivel, amikor tehette hozzám nyúlt, felajánlotta, hogy hazacipel, állandóan kísérgetett, ajánlatokat tett :)
Viszont aki nem akar semmit, az pont ilyen, mint a férjed. Addig marha vonzó és férfias, ameddig nem kellene történjen valami, de ott van az a pont, hogy nem és akkor inkább lelép a fenébe.
28/28 anonim válasza:
Ha menni akar, hagyd menni! Ne itt görcsölj. Ha csak így el lehet csábítani, akkor fabatkát sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!