Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy egy nagyon szép, fiatal nő vetett szemet a férjetekre/párotokra?

Figyelt kérdés
Lehet nem remegő gyomorral ébredni minden nap ilyen esetben? Főleg hogy ők ketten nap mint találkoznak, együtt dolgoznak, barátkoznak!
2012. dec. 15. 13:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"Mert itthon már unalmas, ami van."

...és erről csak az ember tehet?!?

2012. dec. 15. 14:06
 12/28 anonim ***** válasza:
18%
Ha eltudja vinni, vigye:D
2012. dec. 15. 14:07
 13/28 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne, hogy ő is így gondolja. Az utóbbi időben kissé eltávolodtunk egymástól, csak a munkát hajtjuk mindketten, egymásra nem szakítunk időt. Ő sosincs itthon, mert olyan a munkája, hogy folyton mennie kell, amikor meg hazaér, akkor hullafáradtan esik be az ágyba és reggel már elmegy, mire én felkelek egyáltalán. De persze az elmúlt 20 évet nem lehet semmisnek tekinteni.
2012. dec. 15. 14:07
 14/28 anonim ***** válasza:

Ezt mondom én is, nyugodj meg :)

Én nő vagyok, ráadásul elég fiatal :) Imádom, amikor valaki úgy tekint rám, hogy már a szemével letépi a ruháimat. De hogy lefeküdjek velük??? Isten ments. Csak jól esik a lelkemnek a tudat, hogy kellenék valakinek, annak ellenére, hogy foglalt vagyok. A párom detto, én nem is haragszom ezért. Muszáj, hogy tudjuk,nem csak a párunk fogadna el minket, és igenis szépek és jók vagyunk :)

De ettől még eszem ágában nem lenne megcsalni őt, hiszen őszintén szeretem.

2012. dec. 15. 14:09
 15/28 A kérdező kommentje:
Az unalmasat arra értettem, hogy én nem vagyok sem 30 éves, sem egy modellalkatú, babaarcú nő annak ellenére, hogy a koromhoz képest mégis jól nézek ki. Ráadásul én vagyok a megszokott, a másik az új, az izgalmas.
2012. dec. 15. 14:09
 16/28 A kérdező kommentje:
Talán ha csak úgy néz rá, hogy levetkőzteti a szemével, az még jelen esetben nem is lenne elég. De ha esetleg ténylegesen kezdeményezne is a férjemnél, már nem vagyok biztos benne, hogy ellenállna. Fogalmam sincs. persze nekem kell ismernem őt, de pont abban a korban van, amikor megszédítheti egy olyan nő, aki alapjáraton már nem foglalkozna vele.
2012. dec. 15. 14:11
 17/28 anonim ***** válasza:

15

Te csak sémákban tudsz gondolkodni?:DD Kár, mert annyi mindent nem tudsz még, hogy csudi:)

2012. dec. 15. 14:14
 18/28 anonim ***** válasza:

Lehet az elmúlt 20 év, nem elégíti ki ma már, szexuálisan.

;)

2012. dec. 15. 14:17
 19/28 anonim ***** válasza:

Ugyanmár, ez nem korfüggő.

A férjed gondolom már az elmúlt 20 év alatt megélt mindent, ami szép és jó. Szerinted egyetlen éjszakáért egy fiatalabb nővel lemondana erről?

Nem tudom mióta tart ez, de ha meg akarna csalni, azt már régen megtette volna. Attól mert szeme és farka van még megmaradt a józan esze is. Mindenkinek tetszik a szép és az új, de szerinted nem jutna eszébe, hogy van együtt töltött 20 évetek, talán gyerekeitek, unokáitok, és ahogyan te mosolyogsz rá?

Egyébként kérdezz rá nála nyugodtan és beszéljétek meg. Ebben nincs semmi, ez nem gyanúsítgatás. :)

2012. dec. 15. 14:22
 20/28 anonim ***** válasza:
de biztos, h nem csak te látod bele ezeket a dolgokat? sokszor, mi nők, egy mosoly mögött is flörtöt látunk, holott, csak udvariasság, ami manapság annyira ritka, h összetévesztjük a flörttel.. ezt vhol olvastam, de annyira igaz..:S egyébként meg ha régebbről is ismerték egymást, akkor mi ezzel a baj? a pasimnak is vannak nőhaverjai, nekem meg csak fiúhaverjaim vannak szinte.. de ő nem féltékeny. én meg nőből vok, előfordul:D de az, h ugrat vkit, vagy nevetgélnel, vagy viccelődnek, az messzemenően NEM flört!! sztem.. flört az, amikor már kezdi dicsérgetni, meg úgy.. nahh.. nem tudom most ezt igy leírni..
2012. dec. 15. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!