Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy egy nagyon szép, fiatal nő vetett szemet a férjetekre/párotokra?
"Mert itthon már unalmas, ami van."
...és erről csak az ember tehet?!?
Ezt mondom én is, nyugodj meg :)
Én nő vagyok, ráadásul elég fiatal :) Imádom, amikor valaki úgy tekint rám, hogy már a szemével letépi a ruháimat. De hogy lefeküdjek velük??? Isten ments. Csak jól esik a lelkemnek a tudat, hogy kellenék valakinek, annak ellenére, hogy foglalt vagyok. A párom detto, én nem is haragszom ezért. Muszáj, hogy tudjuk,nem csak a párunk fogadna el minket, és igenis szépek és jók vagyunk :)
De ettől még eszem ágában nem lenne megcsalni őt, hiszen őszintén szeretem.
15
Te csak sémákban tudsz gondolkodni?:DD Kár, mert annyi mindent nem tudsz még, hogy csudi:)
Lehet az elmúlt 20 év, nem elégíti ki ma már, szexuálisan.
;)
Ugyanmár, ez nem korfüggő.
A férjed gondolom már az elmúlt 20 év alatt megélt mindent, ami szép és jó. Szerinted egyetlen éjszakáért egy fiatalabb nővel lemondana erről?
Nem tudom mióta tart ez, de ha meg akarna csalni, azt már régen megtette volna. Attól mert szeme és farka van még megmaradt a józan esze is. Mindenkinek tetszik a szép és az új, de szerinted nem jutna eszébe, hogy van együtt töltött 20 évetek, talán gyerekeitek, unokáitok, és ahogyan te mosolyogsz rá?
Egyébként kérdezz rá nála nyugodtan és beszéljétek meg. Ebben nincs semmi, ez nem gyanúsítgatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!