Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nőiesebb (lelkileg)?
A külsőmmel semmi probléma.
Ám a belsőm..
3 fő tulajdonságom: kemény, bunkó, határozott.
Nem vagyok valami cukibonbon.
70%-ban rögtön belépek a fiúknál a barátzónába. A maradék 30% csak a külsőségekre megy. Folyamatos dicséret, hogy mekkora jó arc vagyok.
De így sose lesz egy normális tartósnak nevezhető kapcsolatom.
19/L
Nem az a fajta bunkó vagyok, aki erre veri a nyálát.
Igazából azt mondom amit igaznak gondolok, és ez kimondva van, hogy bántó. Észre veszem az emberek gyenge pontjait és nem szándékosan, de folyamatosan kicsusszan a számon.
Az is kérdés, hogy egyáltalán meg lehet változni?
Oké.
És a dominanciát hogyan tudnám leküzdeni?
Bunkó?
Az szerintem nem bunkóság,ha őszintén megmondod a véleményed,ami lehet,hogy bántó,mert az az igazság.
Ha olyan stílusban lököd oda neki az amúgy őszinte véleményed,akkor az tényleg értelmetlen és bunkóság.
Ha az első igaz rád,akkor szerintem nem probléma.
A dominancia általában mindig valamilyen kisebbségérzetre utal, kompenzálni szeretnél valamit.
Másrészt nem ez lehet az igazi éned, mert aki tényleg bunkó, nem vallja be magának sohasem, ők úgy mondják "csak őszinték".
Késői tinédzserkorszakodat éred, 13 évesen van mindenkinek egy hasonló viselkedésű korszaka. ;)
Majd valami/valaki kizökkent, és meg fogsz változni. El jön majd az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!