Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfias nők ti mit szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias nők ti mit szerettek a férfiakban amit a nőkben nem találtok meg?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy írhatnám le jól ami igazából érdekel,de megpróbálom,szóval vannak a nők körében olyanok akik másabbak mint általánosságban véve a nők lenni szoktak viselkedésre,nem öltözködnek tipikusan női ruhákban,nem sminkelik magukat,söröznek és focit néznek,valamint szeretnek férfiakkal ismeretséget kötni,valahogy a saját nemükből nem vonza őket más ember.Ez érdekelne.
2012. dec. 14. 20:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenkinek,mostanában kezdek figyelgetni rájuk.Nem árt a változatosság :p
2012. dec. 14. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy "férfias" nő sokszor nőiesebb tud lenni, mint a cicababák!!! A nőiesség nem az öltözködésből és a sminkből áll. Az eredendő nőiesség megfoghatatlan, valami belülről jövő ősibb dolog...
2012. dec. 14. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:

A f*szt. :)

Viccen kívül, én azt, hogy nincsen nyávogás, hiszti és egymás háta mögött áskálódás, szembe meg puszi-puszi. Legalábbis az én baráti körömben, ha egy pasi nyávog, leszóljuk, hogy "ugyan már, haver, olyan vagy, mint egy hülye p*csa!", és ez azért elég hatásos. A kétszínűség meg amúgy se jellemző, a férfiak egyszerűbben állnak a baráti kapcsolatokhoz, azt hiszem. Meg hát nem szeretek shoppingolni, és sminkelni se, nem nézek tv-t, nem olvasok női magazinokat, így ezekhez a témákhoz nem is tudnék hozzászólni. A kocsmázás, zene, olvasás, számítógép jobban lekötnek. Könnyebb fiúkkal beszélgetni ilyenekről. Meg velük bármit meg lehet beszélni (nem lelkizésre gondolok, az rám se jellemző), nem szégyenlősködnek.

De vannak lány barátaim is, csak kevesebben, mert köztük ritkább a fent leírt típus.

2012. dec. 15. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!