Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt/van olyan rajzfilm szereplő akit nagyon vonzónak találsz?
Szerintem ez nem szégyen,mindenkinek volt már ilyen gyerekkorában,normális hogy felnőve is érdekesnek talál bizonyos karaktereket.
Például nekem kiskorom óta bejön Jim Hawkins a Kincses Bolygóból,Zelgadis a Slayersből,Craig a South Parkból,és mostanában "belezúgtam" Thraxba az Ozmózis Jonesból.Persze ennél sokkalsokkalsokkal több van,most ők jutottak eszembeXD
Szóval nektek kik jönnek be?:D Akármi lehet,anime,disney,nem disney,rajzfilmsorozat,akármi:D
Errol a kerdesrol azonnal Jessica Rabbit jutott eszembe:D
Nem azt mondom hogy élvezzetek el rájuk bakkerXD Csak hogy kiket találtok vonzónak.És őszintén megmondom,semmi baj nincs vele idősebb korban se,mert sok karakterben találhatóak olyan jellemvonások és viselkedési formák amik imponálóak lehetnek az ember számára,akkor is ha az a személy nem valódi.Ettől a vonzalom plátói lesz,az a bizonyos "bárcsak" érzés.Ugyan így a mozifilmek szereplőivel.
Remek hogy rögtön lenéztek:) Nagyon okosaknak tűntök ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!