Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt/van olyan rajzfilm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt/van olyan rajzfilm szereplő akit nagyon vonzónak találsz?

Figyelt kérdés

Szerintem ez nem szégyen,mindenkinek volt már ilyen gyerekkorában,normális hogy felnőve is érdekesnek talál bizonyos karaktereket.

Például nekem kiskorom óta bejön Jim Hawkins a Kincses Bolygóból,Zelgadis a Slayersből,Craig a South Parkból,és mostanában "belezúgtam" Thraxba az Ozmózis Jonesból.Persze ennél sokkalsokkalsokkal több van,most ők jutottak eszembeXD

Szóval nektek kik jönnek be?:D Akármi lehet,anime,disney,nem disney,rajzfilmsorozat,akármi:D

2012. dec. 14. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Errol a kerdesrol azonnal Jessica Rabbit jutott eszembe:D

http://www.youtube.com/watch?v=yy5THitqPBw

2012. dec. 14. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ilyen nincs. És te sem zúgsz bele, csupán eltudnál képzelni egy esetet, hogy ilyen párod legyen. V ilyen után vágysz. Nekem a Sword art online-ból Kirito olyan édesnek tűnik:$ Nem zúgtam bele, amúgy is van párom, de cuki srác:P
2012. dec. 14. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Dragon Ball Z, Videl.
2012. dec. 14. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:
A Csipet Csapatban volt annó Sziporka Hebrencs, a repülőmérnök-technikus csaj, akit gyerekként sunáztam volna. A szerelő csajok ma is bejönnek, talán pont miatta! :)
2012. dec. 14. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért 14-16 éves kor felett ez nem túl egészséges.
2012. dec. 14. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Bár nem rajzfilm szereplő,de Pocakot...:)
2012. dec. 14. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
pont itt az ideje,hogy szerezz egy hús-vér pasit :P
2012. dec. 14. 15:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy élvezzetek el rájuk bakkerXD Csak hogy kiket találtok vonzónak.És őszintén megmondom,semmi baj nincs vele idősebb korban se,mert sok karakterben találhatóak olyan jellemvonások és viselkedési formák amik imponálóak lehetnek az ember számára,akkor is ha az a személy nem valódi.Ettől a vonzalom plátói lesz,az a bizonyos "bárcsak" érzés.Ugyan így a mozifilmek szereplőivel.

Remek hogy rögtön lenéztek:) Nagyon okosaknak tűntök ettől.

2012. dec. 14. 15:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Dokuro-chan :D igaz hogy 12 éves de jók a mellei :3
2012. dec. 14. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Scooby Doo-ból Bozont:'D
2012. dec. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!