Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy képes lennék-e megcsalni valakit?
Tehát nem csak fantáziálni másról, amikor párkapcsolatban vagyok, hanem ténylegesen a tettek mezejére lépni! Lehet, hogy sosem lennék képes rá, de ez úgyis csak akkor derül ki, ha megpróbálom, nem?
Akik tettek már ilyet, azok tudták magukról, hogy mit fognak érezni utána? Egyáltalán lehet erre készülni valahogy?
ma 14:29
Akkor igen,képes lennél,de szánalmas hogy még saját magadat sem ismered :)
és mitől lesz jobb ha megcsalod a mostani párod?
hihetetlenül rossz érzés utána a párodra nézni, megcsókolni, lefeküdni vele. mindig ott lesz benned, hogy nem kellett volna.
mielőtt megcsalod, gondolkodj el rajta, hogy szereted e annyira, hogy ennyire kib*sszál vele. ha nem szereted, szakíts vele, és utána menj a kiszemeltedhez...annál rosszabb érzés nincs, mint mikor azután szakítanak veled, miután már megcsaltak..
Az én párom megtette, ő is sokáig gondolkodott rajta állítása szerint.
Viszont nagyon sikított, mikor a 3. emeltről húztam le a lépcsőn a hajánál fogva, és kiraktam.
És persze jött könyörögni, hetekig...
Egy éve beszéltem vele, és azt mondta nagyon megbánta, mert kénytelen volt összeköltözni a pasival, akivel megcsalt. Ráadásul neki még néha a keze is eljár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!